Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Αίτημα Ζάχου Χατζηνικολή σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καρύστου με Κυκλάδες και Ραφήνα

ΑΙΤΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΙΤΗΣΗ Ζάχου Δημ. Χατζηνικολή , επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρύστου .

Προς Κον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Κον Δήμαρχο Καρύστου
Είχαμε ζητήσει , από τετραμήνου , να εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτημα της παράταξης μας , με το οποίο ζητούσαμε επίσημη ενημέρωση από τον κ Δήμαρχο για το θέμα της ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ

, η οποία θα επηρεάσει θετικότατα , τόσο την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του Δήμου μας , αλλά και θα εξυπηρετεί και όλους εμάς , ως επιβάτες σε αντίστοιχα δρομολόγια και επομένως είναι πάρα πολύ θετική η προσπάθεια αυτή.

Η μόνη ενημέρωση που έχομε έως τώρα είναι η αρχική προεκλογική ενημέρωση μας , δηλαδή ότι « .. ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα ….» !!!!!

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει εισαχθεί το αίτημα μας στο Δ.Σ και δεν κατανοούμε την μυστικότητα για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και που αποσκοπεί

Έχει παρέλθει ήδη ένα έτος , κατά την διάρκεια του οποίου διαδραματίστηκαν και ευτράπελα γεγονότα , που δεν μας τιμούν ως Δήμος και ειδικά ως προς την σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύομε.

Επειδή πλησιάζομε στην θερινή σαιζόν και επειδή η ακτοπλοϊκή σύνδεση δεν είναι προσωπικό θέμα ακτοοπλόου και Δήμου ,ούτε και ορισμένων προσώπων , η δημοτική παράταξη μας , ζητά , άνευ άλλης αναβολής , να εισαχθεί το αίτημα μας στο αμέσως προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο , ώστε μέσω αυτού να ενημερωθούν και όλοι οι συνδημότες μας και να παύσουν και τα σχόλια που διακωμωδούν ( ευλόγως λόγω των ανωτέρω)το σοβαρότατο αυτό θέμα .

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 21-2-2020
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...