Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Βραβεύσεις αθλητών και κοπή βασιλόπιτας του ΑΝΟΚ

Την Κυριακή 12/1/2020 το πρωί, ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου και βράβευσε τους αθλητές του Ομίλου που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2019.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η κα Σοφία Τσούμα, μέλος Δ.Σ, Υπεύθυνη

Δημοσίων Σχέσεων ΑΝΟΚ & Έφορος Ποδηλασίας.

Στο άνοιγμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Περικλής Ντάτσος παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και εκθείασε τον αγώνα που κάνουν σε καθημερινή βάση κόντρα στις άπειρες δυσκολίες, με την ελληνική γραφειοκρατία αλλά και με την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, να κρατήσουν τον Όμιλο στο υψηλό επίπεδο που του αρμόζει. 


Στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των αθλητικών πεπραγμένων και παρουσίασε το αθλητικό πρόγραμμα για το 2020. 

Ο κ. Κώστας Δρόσος εκπροσωπώντας το τμήμα Αλιείας του Ομίλου, ενημέρωσε για τον 1ο Διεθνή Αγώνα Αλιείας από την ακτή, που προγραμμάτισε ο Όμιλος να γίνει στην Κάρυστο, αγώνας που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Χορηγός επικοινωνίας το STAR Κεντρικής Ελλάδας. 

Ο προπονητής του τζούντο κ. Νεκτάριος Μήλας πέρα από τις πανελλήνιες και βαλκανικές κατακτήσεις των αθλητών του Ομίλου, παρουσίασε και τα 4 παιδιά στην Κάρυστο που κατέκτησαν μαύρη ζώνη, για το 2019. 

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν επίσης ο κ. Λευτέρης Ραβιόλος Δήμαρχος Καρύστου, η κα Άννα Καρύκα Περιφερειακή Σύμβουλος, η κα Άννα Τσολακίδου Υπολιμενάρχης Καρύστου, η κα Μαρία Κανέλλου-Χουντάση Αντιδήμαρχος Καρύστου, ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Καρύστου, ο κ. Ζάχος Χατζηνικολής επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, ο κ. Δημήτρης Νόβας Δημοτικός Σύμβουλος Καρύστου και ο κ. Γεώργιος Τσολάκης πρώην Δήμαρχος Καρύστου. 

Ευχαριστούμε όλους τους Αθλητές, Προπονητές, Μέλη, Συνεργάτες, Χορηγούς, Υποστηρικτές, Φίλους εθελοντές, Οικογένειες Αθλητών που είναι δίπλα στον Όμιλο, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική προσπάθεια που κάνει για να μυηθούν τα παιδιά μας στον αθλητισμό, στην ευγενή άμιλλα και στην ομαδική προσπάθεια. 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, το Γιοκάλειο Ίδρυμα, το καφέ ΧΟΒΟΛΗ για την προσφορά του καφέ, το καταδυτικό κέντρο Dikelas Dive Center, καθώς και τους φούρνους : Γαβούνα, Ρούλα Γκρίφιζα & Πέτρος Μπούσουλας 


Ο Α.Ν.Ο.Κ εύχεται σε όλους Καλή Αθλητική Χρονιά με Επιτυχίες!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...