Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης

Την 10/01/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης σε τακτική δημόσια συνεδρίαση συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης,για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποτελέσματα- Συμπεράσματα από παιδική εκδήλωση Χριστουγέννων.

Εισηγητής η κ. Κουτέλου Κατερίνα, η οποία μετέφερε στου συμβούλους και στους λοιπούς παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό και τις ευχαριστίες των Δημοτών της Κύμης. Να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ήταν δια της μεθόδου της ενημερώσεως και χωρίς να αποσταλούν προσκλήσεις σε κανέναν, όπως και ο Δήμος έκανε σε ανάλογες περιπτώσεις.

2. Οδηγίες για εορτή Αγίου Αθανασίου.

Ο Πρόεδρος ανέφερε τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

3. Συμπεράσματα από συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Ο Πρόεδρος που συμμετείχε στην συνεδρίαση ενημέρωσε τα μέλη για τα περί την διαβούλευση επί του Τεχνικού Προγράμματος που ήταν και το θέμα της συγκέντρωσης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την απογοήτευσή του για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. Θα ακολουθήσει λεπτομερείς ανάρτηση.

4. Ενημέρωση για πεπραγμένα από προηγούμενη συνεδρίαση Συμβουλίου, μέχρι την σημερινή.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη και τους παρευρισκόμενους για την μέχρι τότε αλληλογραφία της Κοινότητας και παρουσίασε τις προετοιμασίες για την πιθανή άφιξη του Α/Τ Βέλος στην Κύμη. Βασικά την όλη εργασία σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί η Σύμβουλος της Κοινότητας Κύμης κ. Αικατερίνη Γαλάνη, με εκπληκτικά καλλιτεχνικά αποτελέσματα.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν με σχόλια, παρατηρήσεις και τοποθετήσεις ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θωμάς και οι ΔΣ κ. Κέκκης,κ. Αναγνώστου, κ. Μπάτσα, κ. Χριστόπουλος , κ. Γλυκός και Δημότες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συνεδρίαση ήταν η πρώτη του 2020 ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά. Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...