Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Κύμη

Εορτασμός του Πολιούχου Άγιου Αθανάσιου στην Κύμη. Την παραμονή πραγματοποιήθηκε Μέγας Εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως Νίκανδρου.

Την ημέρα της εορτής πραγματοποιήθηκε λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος το Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Στην λειτουργία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου κ Μπουραντάς, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Κύμης κ. Θεοδώρου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θωμάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι Τοπικοί Σύμβουλοι, στρατιωτικές και λοιπές αρχές και πλήθος κόσμου. 




Στη συνέχεια στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κύμης πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Κύμης και όσων αποφοίτων μαθητών που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ.
















Στην τελετή στο Γηροκομείο παρευρέθηκαν όσοι ήταν στην εκκλησία και επί πλέον ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της τελετής παρ ετέθη μικρά δεξίωση'

Ευχαριστούμε την Ι/Μ/ Καρυστίας και Σκύρου για την διάθεση του χώρου του Γηροκομείου.
Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Δήμου για την σχεδίαση και εκτέλεση της όλης εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά της κυρίες που προσέφεραν τα γλυκά της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Κύμη Παλλάς για την προσφορά του και τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις διήμερες εκδηλώσεις.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια Πολλά στην Κύμη.

Ευχαριστούμε τον κ. Αθανασίου για το φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...