Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο Χαλκίδας

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε παραμένουν άλυτα ενώ οι δυσκολίες που συνδέονται με την εκπαιδευτική διαδικασία αυξάνονται. Οι αλλαγές που προωθούνται τα τελευταία χρόνια στην Παιδεία κάνουν την μόρφωση και την εκπαιδευτική διαδικασία να φαντάζουν σαν Γολγοθάς για τις λαϊκές οικογένειες και τα
παιδιά τους.


Απέναντι σε αυτή την κατάσταση , τα ταξικά ΣΩΜΑΤΕΙΑ που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ (Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας Βοιωτίας και Ένωση Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας και Περιχώρων) με μεράκι και περηφάνια, στηρίζουμε τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, διοργανώνοντας για 3η συνεχή χρονιά το ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στη ΧΑΛΚΙΔΑ. 

1. Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης πραγματοποιούνται φροντιστηριακά μαθήματα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

2. Είναι εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά. Διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί Γυμνασίου και Λυκείου. 

3. Μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε παιδί λαϊκής οικογένειας χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6972416284 και 6939133681. 

4. Πληροφοριές για το πρόγραμμα των μαθημάτων στα ίδια τηλέφωνα. Μοναδικός περιορισμός είναι η επάρκεια εθελοντών εκπαιδευτικών και μόνη απαίτηση είναι η συνεπής παρακολούθηση των μαθημάτων από τους μαθητές. 

5. Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσες 16 έως 19 στο 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. 

6. Εμπλουτίζουμε το περιεχόμενό των μαθημάτων με διάφορες δράσεις όπως ιστορικούς περιπάτους, πειράματα, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Καλούμε όλους τους γονείς των λαϊκών οικογενειών, είτε είναι μέλη Σωματείων είτε όχι, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο. 

Καλούμε τους άνεργους εκπαιδευτικούς, τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς αλλά και τους συνταξιούχους, που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας (6972416284 και 6939133681) και να κάνουν τα Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση. Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει, αποτελεί παράδειγμα αληθινού παιδαγωγού, είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων διαχρονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...