Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Το ΚΙΝΑΛ Εύβοιας για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

45 Χρόνια μετά...μια Νέα Πορεία προς τον Λαό!
Την 3η μέρα του Σεπτέμβρη του 1974, ο Ανδρέας Παπανδρέου, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος. 
Το τρίπτυχο της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ «Εθνική Ανεξαρτησία –Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση», αποτελούσε την κωδικοποίηση των διαχρονικών διεκδικήσεων του ελληνικού λαού και των

προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων.

Σε όλη αυτή την ιστορική διαδρομή των 45 ετών , χιλιάδες πολίτες κατέθεσαν την προσφορά τους στον αγώνα για να γίνουν πράξη οι ελπίδες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ για το λαό και τον τόπο.

Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής που γεννήθηκε από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή, δίνοντας μάχη για την χώρα, μια μάχη για την παράταξη, μια μάχη για την νέα γενιά της πατρίδας μας, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους κοινωνικά ευάλωτους, τους πολίτες.

-Τώρα πια που οι αυταπάτες του δήθεν άλλου δρόμου τελείωσαν... 

-Τώρα πια που το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο, που δίχασε και δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία, αποτελεί παρελθόν. 

-Τώρα που το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα βρίσκεται στο ίδιο ράφι του Λαϊκισμού παρέα με τα ΖΑΠΕΙΑ της ΝΔ. 

-Τώρα που η πρώην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ παρεδωσε τα δυσβάστακτα μέτρα του μνημονίου της πρώτης φοράς Αριστεράς. 

-ΤΩΡΑ είναι Ξανά η Ώρα του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ και της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

-ΤΩΡΑ είναι η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή, δίνοντας τα χέρια με τους προοδευτικούς πολίτες!

Καλούμε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας, καθώς επίσης και τους φίλους και φίλες της παράταξής μας σε μια νέα πορεία προς τον λαό. Σε μια νέα πορεία που θα έχουμε για συντροφιά μας τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες των εμβληματικών προσωπικοτήτων της παράταξης μας όπως του Ανδρέα Παπανδρέου, της Μελίνας Μερκούρη και του Γιώργου Γεννηματά. Να πάμε σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, πόρτα πόρτα, και να δώσουμε την μάχη μας δυνατά και με το κεφάλι ψηλά..

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!! Όλοι Μαζί Μπορούμε!!


Όλοι Μαζί μπορούμε να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής πρώτη επιλογή και πρώτη δύναμη, για να καταφέρει να ενώσει και πάλι όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες.

Καλό μας Αγώνα Σύντροφοι …

Για την Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γραμματέας                        Ο Αν. Γραμματεας & Υπ.Τύπου

Κωνσταντίνος                               Θάνος Παλαιολόγος
Τσάμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...