Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αναγκαία η στελέχωση - ενδυνάμωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας με νέο προσωπικό»

Ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας και τη στελέχωση όλων των υγειονομικών δομών της Εύβοιας, καθώς και για τη διαδικασία μεταφοράς στο νέο Νοσοκομείο, ενόψει της αναδιάρθρωσης των Υγειονομικών Μονάδων σε επίπεδο Περιφέρειας, είχε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, ο κ. Μαντάς Ιωάννης, Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, ο κ.

Χαλιώτης Γεώργιος, Συντονιστής-Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, ο κ. Αναγνώστου Δημήτρης, Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής και η κα Δεληγιώργη Ευρυδίκη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. 

Μεταξύ άλλων, δεδομένης της επικείμενης αναδιάρθρωσης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και των προσλήψεων που θα προκηρυχθούν από το Υπουργείο Υγείας, η ενδυνάμωση-στελέχωση με νέο προσωπικό, ιδιαίτερα για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών τονίστηκε ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, όπως και το θέμα της δημιουργίας Αιμοδυναμικού Κέντρου στο νέο Νοσοκομείο. 

Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για 20 επιπλέον προσλήψεις ιατρών και περίπου 40 νοσηλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου από την πλευρά του υπογράμμισε τη σημασία που έχει η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, καθώς θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των Κλινικών του Νοσοκομείου. 

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση νέας συνάντησης μέσα στην επόμενη εβδομάδα μετά και την επικοινωνία που θα έχει με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...