Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Σκύρο

Κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Σκύρο, για την ανάπτυξη πρωτοβουλίας προβολής στο Εξωτερικό των εναλλακτικών μορφών τουρισμού του Νησιού.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενοδοχείων Σκύρου, για την συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση REISEN HAMBURG 2020, μία δυναμικά ανερχόμενη Έκθεση που θα λάβει χώρα στο Αμβούργο, στις 5-9 Φεβρουαρίου 2020, απευθυνόμενη σε επαγγελματίες του τουρισμού τόσο στη

Γερμανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες. 

Η έκθεση αφορά διάφορες μορφές τουρισμού, παραδοσιακής μορφής αλλά και εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Επιμελητήριο όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο αίτημα αλλά ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για την κατά το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της Σκύρου.

Στη φωτογραφία η Προέδρος του Επιμελητηρίου κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Μώρος Νικόλαος, ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γεροντίτης, ο Προέδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενοδοχείων Σκύρου κ. Αντώνης Παρασκευάς και η κα. Μαρία Τσώλη, επιχειρηματίας ιδιοκτήτρια τουριστικού συγκροτήματος στο Νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...