Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Eκλογές στην ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Χαλκίδας

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΗ, 11πμ,  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

Συναδέλφισσα και συνάδελφε, Εργαζόμενη-ε στο σούπερ μάρκετ, στο εμπορομάγαζο, στο γραφείο, στο κομμωτήριο, σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, στον επισιτισμό, στο φροντιστήριο, συμβασιούχε, εσύ που εναλλάσσεις την εργασία με την
ανεργία, Βάλε τέλος στην ατομική προσπάθεια, στην τρομοκρατία της εργοδοσίας! 


Κάνε στην άκρη τα βαρίδια στο συνδικαλιστικό κίνημα! Οργανώσου, διεκδίκησε, πάλεψε συλλογικά! Δώσε δύναμη στη δύναμή σου. 

Γίνε μέλος της ΕΙΥΧ συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής. 

Πάρε μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 14 Απρίλη 11πμ στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. 

Πάρε μέρος στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων. 

Παλεύουμε για: 

Υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ - Κανείς κάτω από 751€ - Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας – Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς – Κατάργηση των σπαστών ωραρίων στα μαγαζιά που έχουν συνεχόμενο ωράριο – Σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας – Μέτρα στήριξης της εργαζόμενης μητέρας – Φοιτητικές άδειες με αποδοχές στους εργαζόμενους. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ: 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/2019 à 12:30 έως 19:30 
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4/2019 à 12:30 έως 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...