Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Πρατσόλη στη Δημοτική Κοινότητα Κονιστρών και Κύμης

Την Παρασκευή 12/4/2019 ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με φορείς και πολίτες επισκέφθηκε την Δημοτική Κοινότητα Κονιστρών και την Δημοτική Κοινότητα Κύμης, του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.

Στη Δημοτική Κοινότητα Κονιστρών συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Μούντριχα και συζήτησαν θέματα που αφορούν την περιοχή με βασικό θέμα τον συνεχώς μειούμενο πληθυσμό, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σχετικά με την παραγωγή
ελιάς και σύκου. 

Συμφωνήθηκε να γίνει μια νέα συνάντηση με τους φορείς της περιοχής και σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία, να μελετηθούν από κοινού τρόποι ενίσχυσης των παραγωγών. 


Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κύμης, όπου συναντήθηκε με την Διοικήτρια κα Β. Αγγελοπούλου, αλλά και τους πρώην εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, που είναι ήδη εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, μετά την μετάταξή τους με βάση το άρθρο 48 του ν.4440/16 και την πλήρη αποκατάσταση των εργασιακών τους σχέσεων. 

Η συζήτηση ήταν εγκάρδια και μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα γιατί πλέον οι εργαζόμενοι νιώθουν σιγουριά για το μέλλον τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...