Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία η συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χάνια Αυλωναρίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια και το δήμο, πραγματοποίησε συγκέντρωση στα Χάνια Αυλωναρίου, την Πέμπτη 28/3, με ομιλητές τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μπασδέκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον υποψήφιο δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, Κώστα Κέκη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς-Εύβοιας στάθηκε ιδιαίτερα στο κεντρικό ζήτημα, τι κρίνεται σ’ αυτές τις εκλογές. Αν, θα συνεχίσουμε στην ίδια ρότα της αντιλαϊκής πολιτικής, της φτώχιας, της λιτότητας, των

πλειστηριασμών ή αν θ’ ανοίξουμε τον δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης , της λαϊκής αντιπολίτευσης , για να δουν οι εργαζόμενοι καλύτερες μέρες.

Για τους αγρότες ανέφερε δίνουν αγώνα για την επιβίωση τους απέναντι σε μία εχθρική πολιτική που σαν στόχο έχει να εκδιώξει το μεγαλύτερο μέρος των μικρών και μεσαίων αγροτών από την Αγροτική παραγωγή. Το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών ήταν και παραμένει διακαής πόθος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των κυβερνήσεων, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προηγούμενων της Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ με όλα τα συμπληρώματα τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κέκης στην ομιλία του ανέφερε, ότι εμείς, δεν χωρίζουμε τα προβλήματα σε τοπικά και γενικά, γιατί αιτία είναι η αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείτε, είναι ενιαία και στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και υπεύθυνες είναι όλες οι δημοτικές αρχές για τα σοβαρά προβλήματα του δήμου μας.

Οι ελλείψεις στην πυρασφάλεια, τη δασοπροστασία, στην πρόληψη πλημμυρών, η διαχείριση νερού, η αποχέτευση, η διαχείριση των σκουπιδιών, το άθλιο επαρχιακό οδικό δίκτυο, αποτελούν χρόνια προβλήματα για όλο το δήμο.

Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι η αγωνιστική στάση απέναντι στα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, της ανεργίας, της φοροληστείας, των δημοτικών χαρατσιών, αγώνας για κοινωνικές παροχές, όπως υγεία, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...