Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Κίνημα Αλλαγής Εύβοιας: Απάτη οι «μειώσεις» του ΕΝΦΙΑ


Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα μπαράζ επικοινωνιακής επίθεσης της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που προσπαθεί, μάταια, να ανατρέψει το σε βάρος της κλίμα μέσα στην κοινωνία.

Αφού ΔΕΝ κατήργησε ο σημερινός Πρωθυπουργός όπως υπόσχονταν το 2014 τον ΕΝΦΙΑ, με τυμπανοκρουσίες στην Βουλή ανακοίνωσε την μείωση των συντελεστών του, αποτέλεσμα όπως είπε της πολιτικής του που μας έβγαλε από τα μνημόνια, μόνο που σκοπίμως παρέλειψε να αναφέρει ότι η μείωση αφορά μόνο το 2019 και όχι τα
επόμενα χρόνια.

Για άλλη μία φορά, κατά την συνήθειά του προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες, αφού από την διαφημιζόμενη μείωση, ένας μικρός αριθμός συμπολιτών μας θα ωφεληθεί και θα πληρώσει μέχρι εκατό (100,00) ευρώ !!!!!!! λιγότερα σε σχέση με πέρυσι, αποκρύπτοντας βεβαίως ότι όλοι ανεξαιρέτως οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν το 2019 μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ, γιατί από τον Ιανουάριο έρχεται η νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών, όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση απέναντι στην τρόικα. 


Την στιγμή που τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις καταρρέουν εξαιτίας της υπερφορολόγησης, αφού από 71,5 δισεκατομμύρια που ήταν τα χρέη των πολιτών προς το Δημόσιο τον Ιανουάριο του 2015 όταν ανέλαβαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 έφθασαν στα 103,09 δισ. Ευρώ, η κυβέρνηση μοιράζει σαν «κοινωνικό μέρισμα» ψίχουλα μπροστά σε όσα πήρε από τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια.. 

Η ακατάσχετη υποσχεσιακή παροχολογία της κυβέρνησης το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι προαναγγελίες ελαφρύνσεων και παροχών που θα ισχύσουν όμως από το 2020 και 2021 λες και θα είναι και τότε κυβέρνηση, δεν έχουν άλλο σκοπό παρά μόνο να υφαρπάσουν για άλλη μια φορά, με το ψέμα και την απάτη την ψήφο του Ελληνικού Λαού. 

Χαλκίδα 30-11-2018

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                                      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...