Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Καταγγέλει το Δήμο Κύμης–Αλιβερίου η ΠΟΕ - ΟΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Αφού για πάνω από τέσσερα χρόνια έμειναν απλοί θεατές στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, αφού δεν μπόρεσαν να οργανώσουν τις υπηρεσίες του δήμου για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν έργα, ήρθε η ώρα να δείξουν και το πραγματικό τους πρόσωπο. Να δείξουν πώς εννοούν την άσκηση της εξουσίας.

Καταγγέλλεται ο και ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς από το
Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ευβοίας για πολύ σοβαρά θέματα, όπως: 

  • · Μη τήρηση της νομιμότητας 
  • · Παραλείψεις στα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων 
  • · Δυσμενή μεταχείριση εργαζομένων 
  • · Δεν χορηγείται το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι από 1/1/2016 
  • · Δεν έχουν προμηθευτεί τα Μέσα Ατομικής Προστασίας 
  • · Στέλνει εξώδικα στους εργαζόμενους να επιστρέψουν τα χρήματα που κέρδισαν με προσφυγή τους στη δικαιοσύνη για το γάλα που δικαιούνται 
  • · Εκδίδει αποφάσεις για παράλληλα καθήκοντα, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου και παραβιάζοντας συνεχώς τον Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών Υπαλλήλων. 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να ελέγξουν το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει άμεσα τις υποχρεώσεις της, να εφαρμόσει τη νομοθεσία και να αναλογιστεί τις ευθύνες της, πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα!!! 

Αυτή είναι η …. Κανονικότητα που έφεραν στο Δήμο μας. Αυτή είναι η …. Οργάνωση του δήμου, αυτή είναι η …. Ανάπτυξη και η ….. Πρόοδος των πέντε ετών. 

Πόσο απέχουν τα λόγια από τα έργα! Οι δημότες όμως γνωρίζουν, όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την πραγματικότητα με τα προεκλογικά τους τερτίπια, τις ανακοινώσεις και την προβολή του ….τεράστιου έργου. Η απάντηση των δημοτών είναι κοντά και θα αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...