Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Καρύστου της ΝΔ για την επίσκεψή του Σίμου Κεδίκογλου στην περιοχή της Νότιας Καρυστίας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Καρύστου της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Δρόσος, ο αντιπρόεδρος κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου, η Γραμματέας κα Θεοδώρα Κορδώνη και ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας της ΔΗΜ.Τ.Ο. και θεματικός Υπεύθυνος Ναυτιλίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας κ. Νικόλαος Παντελής, με την ευκαιρία της επίσκεψης του βουλευτή Ευβοίας, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, κ. Σίμου Κεδίκογλου στην περιοχή της Νότιας Καρυστίας το διάστημα 4 με 7 Οκτωβρίου 2018, συμμετείχαν σε σειρά συναντήσεων και επαφών με φορείς, συλλόγους και κατοίκους, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση του διαλόγου με την κοινωνία και στη
δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας


Στόχος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου είναι να δώσει προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και εν συνεχεία καταθέτοντας συγκεκριμένες και ρεαλιστικές θέσεις ανά θεματικό τομέα, με στόχο να ανακτήσει η Τοπική Οργάνωση τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της και των πολιτών για να μπορέσουμε να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, αξιοποιώντας το αναπτυξιακό δυναμικό του τόπου μας και δίνοντας έμφαση στην δρομολόγηση της επίλυσης προβλημάτων που χρονίζουν. 

Στο πλαίσιο αυτό και με την παρουσία του βουλευτή κ. Σίμου Κεδίκογλου στην περιοχή μας, την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, συνομιλήσαμε με φορείς, επαγγελματίες της Καρύστου, ενώ συζητήσαμε και με την πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κα Βούλα Αγιοστρατίτη. 

Την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα της παραμονής του βουλευτή στην Κάρυστο, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Ραβιόλο και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουμε διεξοδική συζήτηση σχετικά με την ανάδειξη και αξιοποίηση των λιμανιών, στην οποία συμμετείχε ο Θεματικός Υπεύθυνος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας σε θέματα Ναυτιλίας κ. Νικόλαος Παντελής και ο Σύμβουλος σε θέματα λιμενικής πολιτικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Τσέργας. 

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 με 7 Οκτωβρίου επισκεφθήκαμε τα χωριά Άγιος Δημήτριος ,Καλλιανοί και Πόθυ, όπου βρισκότανε κλιμάκιο γιατρών του θεραπευτηρίου METROPOLITAN, για να διενεργήσει προληπτικό έλεγχο στους κατοίκους των χωριών, μετά από πρόσκληση του κ. Κεδίκογλου. 

Ο κ. Παντελής ως υπεύθυνος Τομέα Υγείας της ΔΗΜ. ΤΟ και ο πρόεδρος κ. Δρόσος είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους προέδρους των Κοινοτήτων και τους κατοίκους και να ενημερωθούν από κοντά για τα προβλήματα τους σε επίπεδο καθημερινότητας. 

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Καρύστου της ΝΔ θα εξακολουθεί να είναι παρούσα και παρεμβατική, σε ότι έχει να κάνει με την περιοχή μας. 

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου 
Ευάγγελος Σπύρου Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...