Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

''Μετατρέψανε τη Βουλή σε «πλυντήριο» της εταιρείας Τσίπρα''

Για αποθέωση του παραλόγου έκανε λόγο ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στην υπόθεση των δανείων της οικογένειας Τσίπρα, καλώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απαντήσει σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, που έχουν δάνεια, εάν μπορούν να ρυθμίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τα χρέη τους.

Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» επεσήμανε, ότι εξαλείψανε κάθε έννοια ηθικού πλεονεκτήματος που επί σειρά ετών ευαγγελίζονταν, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Εμείς λέμε, ότι παρουσίασαν πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. 


Η μόνη απάντησή τους είναι, ότι με νομοθετική ρύθμιση έγινε άρση του αξιόποινου. Το νέο συντομότερο ανέκδοτο είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. 

Αυτά που κάνουν είναι ανήκουστα, βάζουν υπογραφές ανθρώπων σε κείμενα που δεν έχουν δει ποτέ τους και «καθαρίζουν» νυχτιάτικα στη Βουλή τα «βρώμικα» των συγγενών τους, έχοντας, ταυτόχρονα, το θράσος να κατηγορούν την αντιπολίτευση ότι τα οργάνωσε όλα αυτά. 

Οι θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάτο. Μετατρέψανε τη Βουλή σε «πλυντήριο» της εταιρείας Τσίπρα και όχι μόνο ρυθμίσανε τα χρέη της με τον πλέον χαριστικό τρόπο, αλλά φρόντισαν, επίσης, να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάρει και άλλα έργα του Δημοσίου με το πλαστό πιστοποιητικό.» 

Σε ό, τι αφορά την υπόθεση των απελάσεων των Ρώσων διπλωματών και τις καταγγελίες περί χρηματισμού των Σκοπιανών από Έλληνες επιχειρηματίες ο Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε εξόχως περίεργη την όλη ιστορία, θέτοντας στη συνέχεια σειρά αναπάντητων μέχρι σήμερα ερωτημάτων σχετικά με το ποιοι είναι οι Έλληνες, που ισχυρίζονται ότι δωροδοκήθηκαν και αν θα πρέπει να τιμωρηθούν ή όχι, καθώς και το ποιοί είναι οι Έλληνες επιχειρηματίες στους οποίους αναφέρεται ο κ. Ζάεφ, που επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τους Σκοπιανούς. 

Υπογράμμισε, επίσης, ότι πρώτη φορά συμβαίνουν απελάσεις διπλωματών χωρίς να γνωρίζουμε τι έχει μεσολαβήσει, επισημαίνοντας, , ότι ποτέ οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας δεν ήταν -ούτε καν στα χρόνια του ψυχρού πολέμου- σε τόσο κακό σημείο και εκτιμώντας ότι οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...