Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Συμμετοχή με το Επιμελητήριο Ευβοίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει (με περίπτερο) στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στη περσινή διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.500 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες. Τιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για
πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.


Το Επιμελητήριο Εύβοιας επιδοτεί την συμμετοχή - στο περίπτερο του - για τις επιχειρήσεις - μέλη του (ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή με εξοπλισμό). Τυχόν επιπλέον εξοπλισμός θα επιβαρύνει την επιχείρηση.

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν στο Επιμελητήριο έως τις 28 Ιουλίου 2018, στα e-mail : k_makris@eviachamber.gr ή charitou@eviachamber.gr .

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΕΔΡΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, E-MAIL, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...