Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αλληλεγγύη στους συμβασιούχους καθαριότητας στο Δήμο Χαλκιδέων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τη αλληλεγγύη και στήριξή του στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας στο Δήμο Χαλκιδέων.

Η επίθεση στους εργαζόμενους αλλά και σε όλο το λαό εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα και η αλληλεγγύη ανάμεσά μας είναι βασικό όπλο που πρέπει να αξιοποιηθεί απέναντι στους
υπεύθυνους. 


Απέναντί μας βρίσκονται οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που επιδιώκοντας το όλο και μεγαλύτερο κέρδος τσακίζουν τις ζωές μας, ενώ προσδοκώντας κέδρος αναπτύσσονται σε όλο και περισσότερους τομείς όπως αυτός τον απορριμάτων.

Η ανάπτυξη της επιστήμης, της τεχνολογίας, η αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας αντί να αξιοποιηθούν για την καλυτέρευση της ζωής μας, αξιοποιούνται για την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα. 

Αυτή είναι η αιτία του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι συμβασιούχοι στην καθαριότητα στο Δήμο Χαλκιδέων όπως και χιλιάδες στην καθαριότητα σε όλη την Ελλάδα. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αυτά τα συμφέροντα υπηρετούν και όχι όσων για διάφορους λόγους του ψήφισαν. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι δημοτικές αρχές, ο Δήμος Χαλκιδέων, που κινούνται στα όρια της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής υλοποιώντας μέρος από την επίθεση που βιώνουμε. 

Αυτή είναι η δίκαιη ανάπτυξη που δίκαιη είναι μόνο για τις τσέπες των λίγων. 

Σε αυτήν την επίθεση που βιώνουμε ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας είναι αυτός του αγώνα ενώ είναι αναγκαίο στο στόχαστρο να μπαίνουν όσοι έχουν ευθύνη. 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ 
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...