Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ευβοίας στα Κριεζά


Στις 27/6/2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κριεζών πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ευβοίας, παρουσία επαγγελματιών και εκπροσώπων των τοπικών επαγγελματικών συλλόγων.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην προσπάθεια της να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες του Nομού αποφάσισε να πραγματοποιήσει την συνεδρίαση του ΔΣ στην Περιφέρεια, αρχής γενομένης στα
Κριεζά.

Η απόφαση αυτή του ΔΣ είχε απήχηση στην τοπική κοινωνία και αυτό αποδείχτηκε από την έντονη παρουσία μελών και εκπροσώπων των τοπικών επαγγελματικών συλλόγων, οι οποίοι αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση.

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, η κα Γκίκα Παναγιώτα πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αυλωναρίου και επικεφαλής της εκπαιδευτικής αποστολής επαγγελματιών της Εύβοιας στην Κύπρο από 10-21/6/2018, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, παρουσίασε εμπεριστατωμένα το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αποστολής καθώς επίσης και τα εποικοδομητικά αποτελέσματα αυτής, εστιάζοντας κυρίως στις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν μεταξύ των επαγγελματιών των δύο χωρών.

Αμέσως μετά, οι εκπρόσωποι των τοπικών επαγγελματικών οργανώσεων τοποθετήθηκαν επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής τους. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν η κα Τσακού Μαρία του Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Αποστόλων και Πετριών, η κα Ντοβίνου Μαρία, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων, η κα Ζυγοπούλου Χαϊδούλα, Γεν. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κονιστρών & Περιχώρων, ο κ. Παπαγγελής Βασίλειος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρύνθου και ο κ. Θαλάσσης Ηλίας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ευβοίας.

Τοποθετήθηκαν επίσης,  ο κ.Λαλανίτης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ευβοίας, ο κ. Κωνσταντίνου Δημήτρης, Υπεύθυνος παραγωγικών τάξεων ΝΟΔΕ ΝΔ Ευβοίας και ο κ. Μάλιος Παναγιώτης , Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Κύμης – Αλιβερίου.

Επιπροσθέτως, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Mr.Olivier Aubel, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Λωζάνης για την προσπάθεια που γίνεται από το Πανεπιστήμιο του για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού στη Νότιο Εύβοια. 

Επισημαίνεται επίσης ότι σημαντικές τοποθετήσεις έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Δυστίων κ. Χρήστο Σαμαρά, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση μαζί με εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων: τον κ. Κότσαρη Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Δ.Ε Αυλώνος, την κα Κλαίρη Κατσαρή Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Οξυλίθου, τον κ. Θεοδώρου Γεώργιο, τοπικό Σύμβουλο Αυλωναρίου και τον κ. Μπάνο Νικόλαο, Πρόεδρο τοπικής κοινότητας Κριεζών.

Εκ του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...