Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Διακήρυξη και το ψηφοδέλτιό ΔΑΣ για τις εκλογές Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Εύβοιας

«ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» (ο συνδυασμός που στηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στο Νομαρχιακό Τμήμα Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ) 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Συνάδελφοι, αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματίων του Δημοσίου Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπρόσωπων για την ανάδειξη της νέας Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ. 


Η Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) είναι ο συνδυασμός στις αρχαιρεσίες που απαρτίζεται από συνδικαλιστές, οι οποίοι μέσα από τα σωματεία και τις Επιτροπές Αγώνα, παλεύουν με τις θέσεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) και συσπειρώνονται σ' αυτό. 

Για την υπεράσπιση και διεύρυνση των λαϊκών συμφερόντων, την ανάκτηση όλων των απωλειών. 

Σε σύγκρουση με τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, το αστικό κράτος, την ΕΕ, ως προϋπόθεση για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. 

Για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

Για την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής πολιτικής, την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου. 

Ένα τέτοιο κίνημα, με αιτήματα και διεκδικήσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, έχουμε ανάγκη σήμερα. 

Κίνημα μαζικό, μαχητικό, διεκδικητικό που να στρέφεται ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο το κράτος, τη μεγαλοεργοδοσία και τις ενώσεις τους. 

Μετά από 9 χρόνια καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και τα κόμματα που στήριξαν με χέρια και με πόδια την αντιλαϊκή πολιτική που έφερε μειώσεις μισθών, δικαιωμάτων, περικοπές κοινωνικών παροχών, μεγάλες αναδιαρθρώσεις στο δημόσιο τομέα σε βάρος των εργαζομένων, σήμερα πανηγυρίζουν πάνω στα αποκαϊδια των δικαιωμάτων μας ότι «υπάρχει φως στο τούνελ από την ανάπτυξη που έχει ξεκινήσει». 

Μια ανάπτυξη που βασίζεται στις μεγάλες απώλειες που είχαμε στη διάρκεια της κρίσης, και θα συνεχίσουν καθώς αυτές ήρθαν για να μείνουν, καθώς για να υπηρετηθεί η ανάκαμψη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων είναι προϋπόθεση να είναι τσακισμένα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. 

Όλα αυτά ομολογούνται από το λεγόμενο «αναπτυξιακό σχέδιο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που μονιμοποιεί και επεκτείνει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα. Μέτρα που αποτελούν στρατηγική του κεφαλαίου και επιταχύνθηκαν με τα μνημόνια που ψήφισαν και στήριξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! 

Μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε, όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αναρωτιούνται για το τι μπορεί να γίνει, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας για να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή. 

Οι δυνάμεις που συσπειρωνόμαστε στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απαντάμε κατηγορηματικά: ΝΑΙ, σήμερα υπάρχει λύση και όλες αυτές οι δυνατότητες για να ζήσουμε με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας! 

Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η μαζική συμμετοχή στα σωματεία μας, στις γενικές συνελεύσεις, στις διεκδικητικές κινητοποιήσεις. Για να έχει ο αγώνας μας αποτέλεσμα είναι ανάγκη να στραφεί ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο, στο κυνήγι του κέρδους. Να στραφεί ενάντια στο κράτος που ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που το διοικεί εξ’ αντικειμένου παίζει μόνιμα το ρόλο της ενίσχυσης των επιχειρηματικών ομίλων.

Γι’ αυτό προωθούνται οι αναδιαρθρώσεις στο δημόσιο τομέα και μέσα από τη διαδικασία της αντιδραστικής αξιολόγησης. Για να γίνει πιο αποτελεσματικό στην εξασφάλιση των κερδών, μέσω της ιδιωτικοποίησης, μέσω του χτυπήματος των δημοσίων υπαλλήλων, περικόπτοντας ολοένα και περισσότερο τις δαπάνες για κοινωνικές υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο λαός μας. 

Οι δυνάμεις που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, με οδηγό αυτές τις διεκδικήσεις πρωτοστατήσαμε μαζί με άλλα σωματεία και συνδικαλιστές, όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ανάπτυξη της αντίστασης και διεκδίκησης των συμφερόντων των εργαζομένων. 

Σε μια περίοδο που η εργοδοσία και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επιχείρησαν να τσακίσουν το κίνημα, να το βάλουν στο χέρι για να μην υπάρχουν αντιστάσεις στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κράτησαν τη φλόγα του αγώνα αναμμένη. 

Παρά το δυσμενή συσχετισμό δύναμης και την κυριαρχία των δυνάμεων του κρατικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού στην ΑΔΕΔΥ και στο ΝΤ της Εύβοιας, την αναπαραγωγή του «τίποτα δε γίνεται», δεν υπέστειλαν τη σημαία της διεκδίκησης. Και αυτό γιατί έχουν βαθιά πίστη στη δύναμη της ταξικής πάλης, στη δύναμή της εργατικής τάξης να διεκδικήσει και να απολαμβάνει τον τεράστιο πλούτο που παράγει. 

Όσο περνούσε από το χέρι μας οργανώσαμε την πάλη σε σύγκρουση με τις αιτίες των προβλημάτων των εργαζομένων, δηλαδή την εργοδοσία, το κράτος της, τις δυνάμεις που υπηρετούν την πολιτική της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Κόντρα στις μειωμένες απαιτήσεις, στα ψίχουλα, διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών- λαϊκών αναγκών μέσα από τη συσπείρωση, τη δράση, την ενότητα της εργατικής τάξης, για να φύγει από τη μέση το βασικό εμπόδιο, η παραγωγή με κριτήριο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ… 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ! 

Όλο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν μπροστά σε μεγάλες εργατικές μάχες στη Χαλκίδα, σε όλη την Εύβοια, όταν η πλειοψηφία της Διοίκησης του ΝΤ Εύβοιας κωλυσιεργούσε, εμποδίζοντας το κίνημα να προχωρήσει, ώστε να υποταχτούν και να συμβιβαστούν οι εργαζόμενοι «στην κακή τους μοίρα». 

Στην ανάπτυξη αγωνιστικού- απεργιακού μετώπου ενάντια στο 3ο μνημόνιο που από κοινού ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ. 

Στον ξεσηκωμό ενάντια στο χτύπημα της κοινωνικής ασφάλισης, μαζί με τους συναδέλφους μας στον ιδιωτικό τομέα, μαζί με τους φυσικούς συμμάχους μας, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες και τους φτωχούς αγρότες. 

Σε όλες τις απεργιακές μάχες και στις διαδηλώσεις κατά των αντιδραστικών, αντιλαϊκών αλλαγών στο Δημόσιο, αφού η κρίση συνέβαλε και αξιοποιήθηκε, ώστε να επιταχυνθούν μια σειρά από αλλαγές που ήταν αναγκαίες για το αστικό κράτος και εντάσσονται στη στρατηγική του κεφαλαίου για την προσαρμογή του Δημοσίου τομέα στους στόχους της κερδοφορίας των ομίλων (νόμοι Μανιτάκη, Μητσοτάκη, Βερναρδάκη, Γεροβασίλη). 

ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ σε όλους τους τομείς του Δημοσίου (εκπαίδευση, υγεία, δήμοι) ενάντια στις περικοπές του κρατικού προϋπολογισμού για κοινωνικές υπηρεσίες και στις άθλιες εργασιακές σχέσεις της μισοδουλειάς και μισοζωής που καταδικάζονται χιλιάδες αναπληρωτές και συμβασιούχοι. Ενάντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, μονάδων υγείας, υπηρεσιών. 

ΕΝΑΝΤΙΑ στην αντιδραστική αξιολόγηση, καλώντας μέσα από μαζικές διαδικασίες να οργανωθεί πολύμορφος αγώνας και να συνεχιστεί η απεργία- αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα και το 2018. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών, στις κατασχέσεις και στην παράδοση των κόκκινων δανείων σε ντόπια και ξένα funds, στη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος από τη φοροληστεία, στο τσάκισμα των συντάξεων. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ οι απαιτήσεις των «μεγαλοεπενδυτών» να βάλουν στο γύψο τη συνδικαλιστική δράση, να επιβάλλουν σιωπή νεκροταφείου! Βάζοντας νέα εμπόδια στην ίδρυση και λειτουργία των σωματείων, στην οργάνωση των αγώνων! 

ΕΝΑΝΤΙΑ στην κατάργηση της Κυριακής αργίας και τη μετατροπή των εργαζομένων σε δούλους των πολυεθνικών ανοίγοντας το δρόμο για την απελευθέρωση του ωραρίου και στους υπόλοιπους κλάδους καθώς και στο Δημόσιο! 

ΕΝΑΝΤΙΑ στη νομοθετική κατάργηση των κλαδικών ΣΣΕ, στον άθλιο κατώτερο μισθό, στον απαράδεκτο διαχωρισμό παλιών και νέων εργαζόμενων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, στο lockout. 

ΕΝΑΝΤΙΑ στις νέες ιδιωτικοποιήσεις σε ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ, που βάζουν φωτιά στα τιμολόγια, χαντακώνοντας το κουτσουρεμένο λαϊκό εισόδημα. 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ- ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ 

Στην προσπάθεια να οργανωθεί ο αγώνας για τα δικαιώματά μας δεν ήμασταν όλοι στην ίδια όχθη. Θα ήταν διαφορετική η κατάσταση και η αποτελεσματικότητα των αγώνων μας εάν δεν κυριαρχούσαν στο συνδικαλιστικό κίνημα, στην ΑΔΕΔΥ, στις Ομοσπονδίες και στο Νομαρχιακό Τμήμα οι δυνάμεις του κρατικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού. 

Με ευθύνη τους το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο βρέθηκε απροετοίμαστο στην ολομέτωπη επίθεση που δεχτήκαμε στα δικαιώματά μας. 

Σπέρνοντας αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη διαχείριση του συστήματος της εκμετάλλευσης, μετέτρεψαν το συνδικαλιστικό κίνημα σε «σκαλοπατάκι» για να ανεβοκατεβαίνουν αντιλαϊκές κυβερνήσεις κάθε απόχρωσης, για να αλλάξει απλών το μείγμα της αντιλαϊκής διαχείρισης υπέρ του κεφαλαίου. 

Αυτός είναι ο ρόλος του παλιού (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ) και του νέρου (ΜΕΤΑ- ΑΡΚΙ) κυβερνητικού συνδικαλισμού. 

Όλοι μαζί, ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΑΡΚΙ/ΣΥΡΙΖΑ - ΜΕΤΑ/ΛΑΕ, υιοθέτησαν και έδωσαν πολιτική στήριξη στη στρατηγική της ΕΕ για την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, δηλαδή στη στρατηγική που επέβαλε την άρση της μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων, τις απολύσεις, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα των μισθών, κ.ά. 

Οι όποιες κορώνες ενάντια στις κυβερνήσεις γενικά και αόριστα, τα μνημόνια και τις καταστροφικές πολιτικές που δήθεν επιβάλλονται από τους δανειστές, αποτελούν νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού, συνειδητής συγκάλυψης των πραγματικών υπευθύνων, της μεγαλοεργοδοσίας και του κράτους της που υπηρετούν με συνέπεια οι δυνάμεις που πίνουν νερό στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Έχουν ευθύνη για την αναπαραγωγή αυταπατών ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη διαχείριση του συστήματος που μας ξεζουμίζει, ότι μπορούν να συμβιβαστούν τα κέρδη των αφεντικών με τα δικαιώματα των εργαζομένων. 

Μεγάλες ευθύνες έχουν και οι δυνάμεις της ΛΑΕ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ενώ συνέδραμαν στο εμπόριο ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ που στήθηκε στις πλάτες του λαού, τώρα εμφανίζονται ως «εξαπατημένες σύζυγοι», καλώντας σε «αντιμνημονιακό αγώνα» κρύβοντας ότι τα μνημόνια είναι εργαλεία για να ενισχυθεί η ανάπτυξη των λίγων. 

Κρύβουν δηλαδή τον πραγματικό αντίπαλο, τα μονοπώλια που κερδίζουν σε κάθε σενάριο διαχείρισης του συστήματος που θεό του έχει το κέδρος, με ή χωρίς μνημόνια.

Γι’ αυτό κάνουν καραμέλα τους αιτήματα και στόχους ξένα προς τα συμφέροντα των εργαζομένων, όπως της λεγόμενης «παραγωγικής ανασυγκρότησης» που αποτελεί την άλλη όψη του νομίσματος της «δίκαιης ανάπτυξης» που προβάλλει η κυβέρνηση. 

Οι δυνάμεις του κρατικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού έχουν μεγάλες ευθύνες γιατί θέλουν τους εργαζόμενους του Δημοσίου στη γωνιά, διαιρεμένους και διασπασμένους. Γι’ αυτό καταψήφισαν στο 36ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αλλά και σε ομοσπονδίες την πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για αλλαγή του καταστατικού της ΑΔΕΔΥ και την ένταξη όλων των συμβασιούχων στα σωματεία του Δημοσίου. 

Θέλουν τους εργαζόμενους στη γωνιά γι’ αυτό εκφυλίζουν μορφές πάλης όπως η απεργία, ακολουθώντας επικίνδυνη και τυχοδιωκτική τακτική. Εγκλωβίζουν τις όποιες διεκδικήσεις στις αντιπολιτευτικές ανάγκες των κομμάτων που εκπροσωπούν, γι’ αυτό δεν κάνουν τίποτα για την επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων, που προϋποθέτει τη συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. Έτσι συμβάλλουν να καλλιεργείται η απογοήτευση και ηττοπάθεια στους εργαζόμενους, τσακίζοντας ουσιαστικά το κίνημα. 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! 
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! 
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ- ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! 

Σήμερα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, παραγωγικές, επιστημονικές και τεχνολογικές, για να υπάρχει φιλολαϊκή ανάπτυξη, για να υπάρχει αξιοπρεπής ζωή, δουλειά με δικαιώματα. Εμείς είμαστε αυτοί που συμβάλλουμε στην παραγωγή του πλούτου! Τον ιδρώτα μας, τον κόπο μας τον καρπώνονται μια χούφτα μονοπωλιακοί όμιλοι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει. Και μπορεί ν' αλλάξει, αν ο αγώνας μας βαδίσει στο δρόμο της σύγκρουσης με όσους μας κλέβουν τη ζωή, με πυξίδα την κάλυψη των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Σε αυτό το δρόμο μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. 

Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους συναδέλφους, σε όλους τους εργαζόμενους για να φτιάξουμε κίνημα πραγματικό στήριγμα των εργαζομένων, δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων μας και προοπτικής, για να βγούμε στο ξέφωτο χωρίς μνημόνια και αφεντικά, κίνημα απαλλαγμένο και χειραφετημένο από το κράτος, την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους. 

Σ' αυτήν την προσπάθεια καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή που βλέπει και νιώθει ότι δεν πάει άλλο μ' αυτήν την κατάσταση, με αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού και των συνοδοιπόρων τους, να συμβάλει, να συμπορευτεί με τις δυνάμεις του αγώνα και της προοπτικής που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ακόμα και αν δε συμφωνούμε σε όλα. 

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ! 
ΨΗΦΙΣΕ- ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΑΣ!

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΔΑΣ)
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
Για Εκτελεστική Γραμματεία
1)  ΓΑΛΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
2)  ΓΕΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
3)  ΚΑΪΠΑΝΟΥ  ΒΑΣΩ
4)  ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ
5)  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
6)  ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
7)  ΜΙΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
8)  ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
9)  ΠΕΤΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
10) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
11) ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
12) ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13) ΤΣΙΤΙΝΗ ΕΥΔΟΞΙΑ
14) ΦΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
15) ΧΡΥΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Για Ελεγκτική Επιτροπή
1)  ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2)  ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...