Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σίμος Κεδίκογλου: «Επικίνδυνη η ελαφρότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα εθνικά θέματα»

«Σήμερα πρέπει να δώσουμε μάχη για να αποκαταστήσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία, όχι μόνο σε επίπεδο κράτους, αλλά και σε επίπεδο του κάθε πολίτη, γιατί δεν είναι ανεξάρτητος ένας νέος εργαζόμενος με τον υποκατώτατο μισθό των 400 και 500 ευρώ».

Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας το Σάββατο 24 Μαρτίου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το μόνο που έχει πετύχει είναι η υπερφορολόγηση, λέγοντας: «όχι μόνο δεν έχουν περικόψει καθόλου δαπάνες, αλλά τις αυξάνουν για να

ενισχύσουν το «στρατό ημετέρων» στο Δημόσιο». 


Ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να μην εφαρμοστούν το 2019 οι νέες περικοπές, που είναι δεδομένο ότι έχει ψηφίσει τα νέα μέτρα, σε μισθούς και συντάξεις και αυτό για να μη δυσχεράνει τους εκλογικούς σχεδιασμούς της. 

Συγκεκριμένα, επεσήμανε: «Η μόνη υπεραπόδοση της κυβέρνησης είναι στην υπερφορολόγηση. 

Αφού διαλύσανε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, τώρα, στρέφονται και εναντίον των τελευταίων, που έχουν απομείνει, των μισθωτών και των συνταξιούχων, που με το νέο αφορολόγητο και τις νέες περικοπές συντάξεων θα χάσουν από δύο μισθούς ή δύο συντάξεις αντίστοιχα ο καθένας.» 

Και συνέχισε: «Ο τυχοδιωκτισμός αυτής της κυβέρνησης είναι γνωστός. Υπόσχονταν ότι θα αποκαταστήσουν μισθούς και συντάξεις και τους μείωσαν ακόμα περισσότερο. 

Το πιο επικίνδυνο, όμως, είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα εθνικά μας θέματα. Είναι επικίνδυνο και να παίζουν με το διχασμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...