Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη Μπακογιάννη στην Κάρυστο - Ξεκινούν άμεσα τα έργα οδοποιίας στο τμήμα Αμυγδαλιά-Πρινιά-Σχίζαλι

Ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Νότιας Εύβοιας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Δήμο Καρύστου.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο έχοντας συμβασιοποιηθεί, ξεκινάει άμεσα και περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο στην περιοχή Καφηρέα της Νότιας Καρυστίας και ειδικότερα στο
τμήμα Αμυγδαλιά - Πρινιά - Σχίζαλι.

Ο κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, κατά την συνάντησή του με κατοίκους, συλλόγους και φορείς της περιοχής, στην Κάρυστο, το Μαρμάρι και τα Νέα Στύρα, ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες του έργου που ουσιαστικά ολοκληρώνει έναν μεγάλο κύκλο παρεμβάσεων στην οδοποιία, ολόκληρης της Εύβοιας, που έχει ανοίξει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Ειδικότερα επισήμανε ότι μετά την ασφαλτόστρωση που πρόσφατα έφτασε στην Αμυγδαλιά, ο νέος σταθμός είναι το Σχίζαλι και τελικός στρατηγικός στόχος, το συντομότερο δυνατόν να «κυκλωθεί» επιτέλους το Καβοντόρο.


Περαιτέρω και στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μίλησε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Εύβοια και την τοπική οικονομία. Ο κ. Μπακογιάννης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της τοπικής επιχειρηματικότητας με την δημιουργία των Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων και του τουρισμού.

«Αυτές τις πρωτοβουλίες τις λαμβάνουμε μέσα στην κρίση για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά επαγγελματιών, εμπόρων και επιχειρηματιών, αλλά και για αναπτύξουμε τον τουρισμό μας. Η προσπάθεια θα πετύχει τον στόχο της μόνο αν προχωράμε μαζί, Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολίτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Η συμφωνία που κάναμε με την περιφερειακή μας ομάδα και ειδικά με τους νέους αντιπεριφερειάρχες, είναι να εγκαταστήσουμε τα γραφεία μας στο δρόμο, σε κάθε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα βρίσκομαι εδώ. 

Είναι διαφορετικό να διαβάζεις έγγραφα για ένα πρόβλημα, από το να ακούς για αυτό από τους ανθρώπους που το ζουν στην καθημερινότητά τους. Μόνο τότε παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και δίνεις τις αναγκαίες προτεραιότητες».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...