Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Συμμετέχει κανονικά στις εκλογές του Επιμελητηριου ο συνδυασμός του Νίκου Μώρου

Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» χαιρετίζει με ανακοίνωσή, την απόφαση της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Ευβοίας που έκανε δεκτή την ένσταση/δικαίωση του συνδυασμού για την κάθοδο του στις εκλογές του Επιμελητηρίου
Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» ειχε ακυρωθεί από την Εκλογική Επιτροπή με αιτία ότι δεν τηρήθηκε η ποσόστωση στις γυναίκες του συνδυασμού, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Στην ανακοίνωση ο συνδυασμός του  Νίκου Μώρου  αναφέρει το εξής:

Ο συνδιασμός Νέο Επιμελητήριο απο την αρχή της διαδικασίας είχε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη της εκλογικής επιτροπής.

Μετά και την συμερινή απόφαση εκδίκασης της ένστασης μας που μας δικαιώνει απόλυτα ο συνδυασμός μας Νέο Επιμελητήριο με επικεφαλή τον Νίκο Μώρο είναι και τυπικά ξανά στην ''μάχη'' της εκλογικής  διαδικασίας.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου που αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μας,καθώς και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους.

Ευχόμαστε καλή επυτιχία στου άλλους δύο συνδυασμους και ελπίζουμε οι εκλογές να ολοκληρωθούν σε ένα ήρεμο προεκλογικό κλίμα.

Νίκος Μώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...