Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Εγκρίθηκε η προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο της Καρύστου

Εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης της προμήθειας αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο της Καρύστου. Η χρηματοδότηση θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 του Υπουργείου Υγείας (Εθνικοί Πόροι).

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων Υπουργών του Υπουργείου Υγείας, συνεχίζει να δίνει τη μάχη αποτελεσματικά στον πολύπαθο χώρο της Δημόσιας Υγείας με την ενίσχυση των Νοσοκομείων τόσο σε υποδομές και εξοπλισμό, όσο και σε
ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.


Η προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο της Καρύστου, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών Υγείας, με ακριβέστερες διαγνώσεις, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ τους κατοίκους της περιοχής.

Η Κυβέρνησή μας θα συνεχίσει , να καταβάλει άοκνες και συνεχείς προσπάθειες σ’ αυτόν τον τομέα, με πλήρη επίγνωση πως πρόκειται για τη διαφύλαξη του πλέον σημαντικού ανθρώπινου αγαθού, την Υγεία.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Που σε ρε Άδωνι με τα λουκέτα σου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα δεν πρόλαβε ευτυχώς να προσφέρεις στο νοσοκομείο μας

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    Τα καλύτερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...