Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Σύσκεψη για το Λαϊκό Φροντιστήριο στη Χαλκίδα

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας παίρνοντας υπόψη τη πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Εύβοιας , συμμετέχει στη σύσκεψη που πραγματοποιείται τη Κυριακή 15/10 και ώρα 18.30 στο Εργατικό Κέντρο.

Τα νέα μέτρα που η κυβέρνηση φέρνει για τη Παιδεία , η ήδη άθλια κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία , με ελλέιψεις καθηγητών , καταργήσεις ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ , ελλείψεις βιβλίων κ.α. έχουν σαν άμεση συνέπεια τη πτώση του μορφωτικού επιπέδου των παιδιών της εργατικής τάξης . των
φτωχών λαικών στρωμάτων.


Το φροντιστήριο έχει καταστεί αναγκαίο για όσους θέλουν να έχουν επιδόσεις που θα τους εξασφαλίσουν απολυτήριο ή την εισαγωγή σε μία σχολή. Ταυτόχρονα, είναι ακόμα πιο δυσβάσταχτο εξαιτίας του τσακισμένου λαϊκού εισοδήματος.

Είναι κοινό μυστικό ότι όποιος δεν πάει φροντιστήριο, δεν μπορεί να ολοκληρώσει επιτυχώς την τάξη. Οι κυβερνήσεις διαχρονικά έχουν προσφέρει στην Ιδιωτική Εκπαίδευση την πελατεία της αλλά και το πάμφθηνο εκπαιδευτικό προσωπικό που χρειάζεται.

Το Λαικό Φροντιστήριο είναι απάντηση στη πολιτική της κυβέρνησης που φέρνει στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου την εκπαίδευση. Η πρωτοβουλία αυτή χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία ότι ο λαός , οι εργάτες ενωμένοι μπορούν να αντιπαλέψουν αυτή τη πολιτική που τσακίζει εργατικά δικαιώματα , δημιουργεί στρατιές ανέργων , εξαθλιώνει τις λαικές οικογένειες.

Η απάντηση είναι ΕΝΑΣ για όλους και ΟΛΟΙ για ΕΝΑΝ.

Κυριακή 15/10 και ώρα 18.30 στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...