Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας στο 5ο Τροφώνιο Λιβαδειάς

Αθλητές/τριες Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας θα τρέξουν στο 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο 24.09.2017 στη Λιβαδειά.

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.) θα διεξάγει στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017” του Δήμου Λεβαδέων, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας , την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και του τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς τον
" ο 5ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς " καθώς και οι αγώνες δρόμου 10.000μ, 5.000μ, 2.000μ. (για μαθητές Γυμνασίου) 1.000μ. (για μαθητές Δημοτικών) και 1.000μ. για τα Special Olympics όπου θα συμμετέχουν αθλητές/τριες . προπονητές , συνοδοί και από τα Special Olympics της Π.Ε. Εύβοιας.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη της ιστορικότητας και της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας. Special Olympics Διαδρομή 1000 μέτρων Ώρα εκκίνησης 10:05 Περιγραφή διαδρομής: Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο) – Γεωργαντά – πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) – Στρατηγού Ιωάννου – Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών) – τερματισμός πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο).

 Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες

Για την Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας 
 Ειρήνη Μερτζιάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...