Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Χρυσό Βραβείο στα ''Healthcare Business Awards 2017'' το Νοσοκομείο Καρύστου

To Χρυσό Βραβείο Healthcare Business Awards 2017 στην κατηγορία "Κοινωνική Ευαισθησία" που αφορά την επαρκή συνεισφορά των Νοσοκομείων στην ελληνική κοινωνία μέσω της υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων και τις υλοποίησης δράσεων που διευκολύνουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες Προληπτικής Ιατρικής και έγκυρης διάγνωσης, απέσπασε το «Διόκλειο» Γενικό Νοσοκομείο– Κέντρο Υγείας Καρύστου.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ''Divani Apollon Palace & Thalasso'', το Βραβείο, για τις δράσεις υποστήριξης υγείας στην τοπική κοινωνία, παρέλαβε ο διοικητής του Νοσοκομείου  Αναστάσιος Μίχας, για την αγαστή συμβολή του στις συνεχείς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες  άλλα και ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών Υγείας, στο Νοσοκομείο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο διοικητής του Νοσοκομείου  ανέφερε: 

«Σε μια δύσκολη υγειονομικά περιοχή 200 χιλιομέτρωναν αγνωρισμένη από το κράτος ως άγονη και προβληματική περιοχή, στο Νοσοκομείο Καρύστου κάναμε έναν γάμο. Παντρέψαμε τους αριθμούς με τον άνθρωπο,εξορθολογισαμε τις δαπανες μας. Φτιάξαμε το νοσοκομείο μας, και ανοίξαμε μια μεγάλη αγκαλιά. Πετύχαμε την εξωστρέφεια μας και ανοιχτήκαμε στο κόσμο βγαίνοντας έξω από τα στενά πλαίσια ενός νοσοκομείου, απευθυνόμενοι στο κόσμο. 
Στους ανθρώπους που είναι δυόμιση ώρες από το σπίτι μας, από το νοσοκομείο μας, στα γηροκομεία, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ψυχική υγεία, και σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι χρειάστηκαν τη βοήθεια μας. 
Όχι την βοήθεια που παρέχουμε εντός του νοσοκομείου,  άλλα αυτήν την βοήθεια να χτυπήσουμε τις πόρτες των ανθρώπων, να πάμε σε όλα τα σχολεία ώστε να μην χρειαστεί να τους δούμε κοντά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη πολίτικη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια για την στήριξη που μου παρέχουν καθημερινά. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου το οποίο υλοποίησε το στόχο που τους ετέθη. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στη σύζυγο μου παρότι που είμαστε σε απόσταση είναι δίπλα μου και μου συμπαραστέκεται καθημερινά φροντίζοντας την οικογένεια μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...