Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Σημαντική Διάκριση για το Νοσοκομείο Καρύστου

Μια ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία λειτουργίας του Νοσοκομείου Καρύστου γράφτηκε την Τέταρτη 13 Σεπτεμβρίου. 
Το Νοσοκομείο Καρύστου κατέκτησε το πρώτο βραβείο στη Τελετή Απονομής των HealthCare Business Awards 2017 έχοντας να ανταγωνιστεί υποψηφιότητες από τον δημόσιο αλλά κυρίως τον ιδιωτικό τομέα.


Η κριτική επιτροπή η οποία περιελάμβανε προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο όλους τους φορείς της Υγείας, καθώς και διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς, παρέδωσε στο Νοσοκομείο Καρύστου το πρώτο βραβείο στην κατηγορία κοινωνική ευαισθησία ως ένδειξη αναγνώρισης της έμπρακτης συνεισφοράς του Νοσοκομείου προς όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Ο οικονομικός εξορθολογισμός που έχει επιτευχθεί τη δύσκολη αυτή περίοδο, η στρατηγική και η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας αποτέλεσαν τα κυριότερα κριτήρια που αξιολογήθηκαν και επιβραβεύτηκαν.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, κος Αναστάσιος Μίχας, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου, τις δράσεις που έχει αναπτύξει και καταλήγοντας ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του παρέχουν, το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου που υιοθέτησε, υποστήριξε και υλοποίησε το στόχο που τους είχε τεθεί και την οικογένειά του για τη προσωπική στήριξη που του παρέχει.

Η βράβευση ενός μικρού, δημοσίου Νοσοκομείου αποτελεί αναμφίβολα ένα επιπλεόν κίνητρο για την υλοποίηση και άλλων σχεδίων τα οποία θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αναβάθμιση του Νοσοκομείου.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«ΔΙΟΚΛΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

  Κάρυστος, 14 Σεπτεμβρίου 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...