Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σύσκεψη για τους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

Την  Παρασκευή 15/09/2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα τις μετατάξεις των εργαζομένων στην Ηλεκτρομηχανική.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Θεοδωράκης, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Ευβοίας κ.κ. Ακριώτης και Πρατσόλης,
υπηρεσιακοί παράγοντες των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Άμυνας και το σωματείο εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δεδομένου ότι το σύνολο των εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής έχουν τη δυνατότητα να μεταταγούν, σύμφωνα με το άρθρο 40 του νόμου 4440/2016, σε θέσεις επιλογής τους με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Ο τρόπος εφαρμογής της ως άνω διάταξης συμφωνήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους και η απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας θα εκδοθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Κατόπιν όλων αυτών, υπενθυμίζουμε ότι με συνέπεια και χωρίς κορόνες υποσχεσιολογίας, η Κυβέρνησή μας προχώρησε στην επίλυση αυτού του ζητήματος που αφορά στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην εργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...