Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Υποκλίνομαι στη δύναμη της ψυχής σας»

«Υποκλίνομαι στη δύναμη της ψυχής σας, πρώτα απ’ όλα των παιδιών που δίνουν μία πολύ δύσκολη μάχη, των γονιών και όλων εκείνων που συμπαραστέκονται σε αυτό τον αγώνα».

Αυτό τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην εκδήλωση αλληλεγγύης, που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ» υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας , το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο προαύλιο χώρο του σχολείου.


Στη συνέχεια συνεχάρη το Σύλλογο για την αδιάκοπη προσφορά και το έργο του, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πρωτοβουλία συμπαράστασης και υποστήριξης της δράσης του Συλλόγου, που επιδιώκει τη βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών που νοσούν.

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε την αμέριση στήριξή του με κάθε τρόπο και κάθε μέσο -όπως είπε - στην προσπάθεια του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» να βοηθήσει τα παιδιάστον αγώνα κατά του καρκίνου, καθώς και τις οικογένειές τους, ζητώντας από όλους να συστρατευθούν στο έργο για την παροχή της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας, καταλήγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είναι μόνο η πίστη γένους θηλυκού, όπως είπε η πρόεδρος του Συλλόγου, είναι η αγάπη, είναι η συμπόνοια, είναι η συμπαράσταση. Κάθε τι ωραίο, τελικά, είναι γένους θηλυκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...