Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

“Focus on Skyros” « online φωτογραφικός διαγωνισμός»

Ο Δήμος Σκύρου αναγγέλλει την έναρξη του online φωτογραφικού διαγωνισμού “Focus on Skyros” και καλεί το κοινό να συμμετάσχει και να κερδίσει δώρα «γεμάτα» Σκύρο!

Ο διαγωνισμός έχει ως κύριο στόχο να δώσει κίνητρο στο κοινό να εξερευνήσει το νησί, να ανακαλύψει τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του και να τις μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:


- είτε μέσω της φόρμας συμμετοχής στο www.focusonskyros.gr ή στην σελίδα facebook “Focus on Skyros”,

- είτε με ανάρτηση φωτογραφίας συνοδευόμενης από το hashtag #focusonskyros, στο instagram ή στο twitter.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους από την Κυριακή 23 Ιουλίου έως και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017. 

Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχτούν μέσω ψηφοφορίας που θα γίνεται στην ιστοσελίδα www.focusonskyros.gr, από την έναρξη του διαγωνισμού ως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Παράλληλα θα διεξάγονται εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Σάββατο, από τις 29 Ιουλίου έως και τις 26 Αυγούστου 2017. 

Οι νικητές που θα προκύψουν, τόσο από τον διαγωνισμό, όσο και από τις εβδομαδιαίες κληρώσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δώρα, τα οποία προσφέρονται από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.focusonskyros.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail info@focusonskyros.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...