Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Ζωής Λιβανίου με ΔΣ ΟΛΝΕ

Με τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΝΕ, Ανδρέα Παπανδρέου και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκε η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι δυνατότητες που έχει ο ΟΛΝΕ να συμβάλλει στην ανάπτυξη συνολικά του νησιού διατηρώντας την καλή παράδοση που έχει στην απορρόφηση κονδυλίων αναγκαίων για τα έργα υποδομών των λιμανιών της Εύβοιας αλλά και στην έμφαση που
πρέπει να δοθεί από τη νέα διοίκηση στην βελτίωση των δυνατοτήτων πρόσβασης όλων των πολιτών στις παραλίες του νομού.


Χαρακτηριστικά η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, τόνισε ότι είναι αδιανόητο για ένα νομό που στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον τουρισμό να έχει ακόμα παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες από ΑμεΑ.

Για μια ακόμη φορά στηλίτευσε την αδιαφορία που έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν στην τήρηση του νόμου που αφορά το ποσοστό των ελεύθερων κομματιών παραλιών για τους πολίτες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να διαθέτουν χρήματα στους ιδιώτες που καταλαμβάνουν μεγαλύτερα τμήματα στις παραλίες από αυτό που προβλέπεται στις σχετικές συμβάσεις με τον ΟΛΝΕ. 

Η Ζωή Λιβανίου δεν παρέλειψε να τονίσει τις θετικές προσπάθειες του κ Κουλουρίδη ο οποίος το διάστημα που είχε την ευθύνη της διοίκησης του ΟΛΝΕ βελτίωσε σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας του.

Με τον νέο Πρόεδρο συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες και οι προτεραιότητες που τίθενται για τον σημαντικότερο ίσως αναπτυξιακό οργανισμό της Εύβοιας, ο σχεδιασμός και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης σημαντικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για την ανάδειξη των λιμανιών της Εύβοιας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. 

Η Ζωή Λιβανίου θεωρεί ότι η νέα διοίκηση του ΟΛΝΕ έχει την θέληση και την ικανότητα να υλοποιήσει παρεμβάσεις ικανές να δώσουν ώθηση στην Εύβοια. 

Ο κ Παπανδρέου και το νέο διοικητικό συμβούλιο που τον πλαισιώνει διαθέτουν τα χαρακτηριστικά να πετύχουν στα καθήκοντά τους και να αποδείξουν με τις πράξεις τους χωρίς πολλές υποσχέσεις τον τρόπο που οφείλουν να υπηρετούν οι δημόσιοι οργανισμοί την τοπική κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...