Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Την 23η Ιουνίου 2017,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σε έκτακτη δημόσια  συνεδρίασε το Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα το αίτημα των συμβούλων Παππά Λουκά και Μαργέλη Αγγελή, για τυχόν μεταφορά του Δομικού Γραφείου (Πολεοδομία) που από την ίδρυση του εδρεύει στην Κύμη.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκα οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Κύμης και Κονιστρών και οι αντίστοιχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετά από μακράν συζήτηση το Συμβούλιο απεφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει την παραμονή του Γραφείου στην Κύμη, το οποίο να συνεχίσει την λειτουργία του για πλείστους λόγους όπως μέχρι τώρα 

Το σχετικό ψήφισμα όταν θα καθαρογραφεί θα αναρτηθεί αυτούσιο.

Σύντομες, σαφής και πλήρης ήταν οι τοποθετήσεις των πρώην Δημάρχων Σιδεράκη και Θωμά του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κουλούρη, με συντριπτικά επιχειρήματα.

Ο εκπρόσωπος των μηχανικών του Αλιβερίου κ. Στρουμπούλης, όρθιος στη μέση της αίθουσας, δεν έπεισε με τα επιχειρήματά του και στο τέλος άκομψα αποχώρησε πριν ακούσει την πρόταση που έθεσε  προς ψήφιση ο Πρόεδρος του Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...