Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Δύο συλλήψεις στην Χαλκίδα για κλοπές

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Οι δράστες εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Χαλκίδας
Συγκεκριμένα κατελήφθησαν από κοινού, ο μεν πρώτος να επιχειρεί να διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα, ο δε δεύτερος να έχει διαρρήξει είσοδο πολυκατοικίας και να έχει προβεί στην αφαίρεση ποδηλάτου

Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 38 και 37 ετών, σήμερα (26-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν από κοινού, ο μεν 38χρονος, φορώντας γάντια, να επιχειρεί να διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα, ο δε 37χρονος να έχει διαρρήξει την είσοδο πολυκατοικίας και χρησιμοποιώντας μεταλλικό κόφτη, να έχει προβεί στην αφαίρεση ποδηλάτου από το εσωτερικό αυτής.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκρικά εργαλεία και συγκεκριμένα (4) κατσαβίδια, μεταλλικός κόφτης, πένσα, σφυρί, (2) φανοί, μονωτική ταινία, ζεύγος γαντιών και πολυεργαλείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι και η διενέργεια περιπολιών, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...