Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

«ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου» - Η σκευωρία άρχισε να καταρρέει

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ. ΑΘΩΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ!

Η απόφαση αυτή βάζει ένα τέλος στη συκοφαντία. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Χαλκίδας σήμερα 2-6-2017 κατέρριψε με την απόφασή του τις συκοφαντίες των
σκευωρών. 

Ο πρώην Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κύμης- Αλιβερίου Βασίλης Ντόβολης αντιμετώπισε την κατηγορία της απιστίας εις βάρος της δημοτικής περιουσίας, με βάση τις διαπιστώσεις του Πορίσματος για παράτυπες πληρωμές. 

Την κατηγορία εναντίον του υποστήριξε με σθένος δικηγόρος διορισμένος από τον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου, επιδιώκοντας την καταδίκη του.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε την κατηγορία, δεν δέχθηκε ότι ζημιώθηκε ο Δήμος, ούτε δέχθηκε ότι οι διαπιστώσεις του Πορίσματος ευσταθούν και αθώωσε τον Βασίλη Ντόβολη.

Η απόφαση αυτή, σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεων των Εισαγγελέων Χαλκίδας που έκριναν αβάσιμες τις καταγγελίες Μπουραντά, είναι η αρχή του τέλους για κάθε συζήτηση που έχει στηθεί εκ του πονηρού τις τελευταίες μέρες για να δημιουργήσει εύκολες εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας επισημάναμε το φαινόμενο και προειδοποιήσαμε τους συκοφάντες. 

Η απόφαση αυτή βάζει ένα τέλος στη συκοφαντία. 

Ταυτοχρόνως αποτελεί τη βάση για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, αφού πλέον η υιοθέτηση και αναπαραγωγή συκοφαντιών δεν μπορεί να συγχωρείται.

Επαναλαμβάνουμε ότι από τα ταμεία του Δήμου δεν λείπει ούτε δεκάρα. 

Το πόρισμα διαπιστώνει τυπικές παρεκκλίσεις που στην ελληνική γραφειοκρατία μερικές φορές είναι απαραίτητες για να λειτουργεί εύρυθμα ο Δήμος και να εξυπηρετείται το συμφέρον των δημοτών. 

Νωρίτερα σήμερα είχε προηγηθεί εκτεταμένη αναπαραγωγή των μυθευμάτων των σκευωρών από γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού που συνηθίζει να «δικάζει» και να <καταδικάζει> «αυτοαναγορευμένη δικαστής», πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Δημοσιεύματα τα οποία αναπαρήγαγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιχαρείς και αλαλάζοντες οι του στενού κύκλου των Μπουραντά- Γκοσιμίδα.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...