Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας Στερεάς Ελλάδας της ΝΔ στη Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Μαΐου το απόγευμα, στη Χαλκίδα, με μεγάλη επιτυχία, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας Στερεάς Ελλάδας της ΝΔ, με θέμα «Το Πλαίσιο Αρχών της ΝΔ για την Υγεία», υπό τον Τομεάρχη Υγείας και βουλευτή επικρατείας κ. Βασίλη Οικονόμου.

Η συνδιάσκεψη διήρκησε 3,5 ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθώς, πλέον της αναλυτικής παρουσίασης του πλαισίου αρχών της ΝΔ, έγιναν ουσιαστικές τοποθετήσεις στελεχών του τομέα από όλη την περιφέρεια Στ. Ελλάδας, οι οποίες ανέδειξαν ανάγλυφο τον χάρτη υγείας της περιφέρειας και συνοδεύτηκαν από δημιουργικές προτάσεις, που συμβάλλουν στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος της ΝΔ για την Υγεία.

Στη Συνδιάσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Δημήτρης Αργύρης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Κώστας Ρουσόπουλος, ο τ. υπουργός κ. Κώστας Μαρκόπουλος, το μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κα Τζοβάννα Γκόγκου, οι πολιτευτές κκ Γεώργιος Βοσκός, Βασίλης Δεμερτζής και Σίσσυ Λαΐου, ο τομεάρχης της Γραμματείας Οργανωτικού κ. Νίκος Φατούσης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας κ. Γιώργος Λιανός, μέλη των ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας, Φθιώτιδας,Φωκίδας και Ευβοίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας κ. Φώτης Λαγός, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Κωνσταντίνος Βράκας, η πρόεδρος του ΤΕΕ κα Άννα Παππά, ο πρόεδρος του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνος Λαγός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδέων κ. Βασίλης Γουρνής και πλήθος στελεχών του τομέα και μελών του κόμματος.





Το πρωϊ της Τετάρτης, κλιμάκιο της ΝΔ υπό τον κ Βασίλη Οικονόμου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπου πραγματοποίησε συσκέψεις και συναντήσεις ενημέρωσης με τις Διοικήσεις και το προσωπικό των δομών αυτών.

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο υπό ανέγερση νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου έγινε ξενάγηση και ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσής του, από εκπροσώπους του κατασκευαστή.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας
Πέτρος Δ. Ποδάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...