Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τι αποφάσισε στην έκτακτη συνεδρίασή το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Την 29η Μαϊου 2017,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στο χώρο συνεδριάσεων  του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, συνεδρίασε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση το Συμβούλιο,

για τη λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας  διάταξης:

1. Αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κύμης για αλλαγή ωραρίου καταστημάτων κατά τους θερινούς μήνες.
Αποφασίσθηκε να εφαρμόζονται οι χρονικές διατάξεις που προβλέπει ο σχετικός νόμος, δλδ τους θερινούς μήνες μέχρι 02.00 για ανοικτούς χώρους και 03.00 για κλειστούς, αλλά εντός των προβλεπομένων ορίων έντασης.

2. Αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κύμης για ρύθμιση κυκλοφορίας στο κέντρο Κύμης κατά τους θερινούς μήνες.  

Αποφασίσθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας από την οδό Αθηνάς ( πρώην εμπορική) μέχρι την αρχή της οδού Ταξιαρχών και Σταύρου και από από την οδό Μιχαλάκι Στεφανίδη μέχρι αρχή Αθηνάς. Κατά την διάρκεια της πεζοδρόμησης τα αγοραία οχήματα  (ταχι) θα σταθμεύουν από οδό Παπαιωάννου (Μαργωμένου ) μέχρι Στεφανίδη (Δημά). Η πεζοδρόμηση θα είναι δοκιμαστική και επιδέχεται τροποποιήσεις.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, ο οποίος και παρ ευρίσκετο ενημέρωσε το Συμβούλιο για τα παρακάτω θέματα που τέθηκαν από τον Σύμβουλο κ. Μαργέλη:

1. Η ΕΡΤ θα εγκαταστήσει άμεσα ψηφιακό αναμεταδότη των κρατικών τηλεοπτικών καναλιών στα "Κελιά".
2. Εντός της άλλης   εβδομάδας ολοκληρώνονται οι μελέτες για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου, του οποίου η οικονομική υποστήριξη έχει εξασφαλισθεί.
3. Η φωταγώγηση του "Μύλου" έγινε με υλικά του ομίλου Θεοδώρου και εργασία του κ. Μπαφαλούκα.      

Το Συμβούλιο είχε απαρτία, παρευρέθη  ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, η Δντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Δκτής του Αστυνομοκού Τμήματος και ο πρόεδρος της ΕΕΒΚ Κύμης και περιχώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...