Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Επαφές της Δήμαρχου Ιστιαίας-Αιδηψού στο Βουκουρέστι

Σημαντικές επαφές είχε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κατά τη διάρκεια της επίσημης φιλοξενίας της στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας
Κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Βουκουρεστίου κ. Γαβριέλας Φιρέα προς την Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού,
η κ. Λίνα Ευσταθίου, βρίσκεται στην ρουμανική πρωτεύουσα, ως φιλοξενούμενη της Δημοτικής Αρχής Βουκουρεστίου.
Η Δήμαρχος Βουκουρεστίου, ιδιαίτερα λαοφιλής πολιτική προσωπικότητα της Ρουμανίας, επιφύλαξε εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία στη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού και εξέφρασε το μεγάλο της θαυμασμό για τη Βόρεια Εύβοια στα ρουμανικά ΜΜΕ, που κάλυψαν το τυπικό μέρος της συνάντησης. Η κ. Φιρέα δήλωσε μεταξύ άλλων, πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, είναι λάτρεις της Αιδηψού, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο. Θερμή τους επιθυμία είναι η περεταίρω σύσφιξη της σχέσης τους με την προνομιούχο περιοχή μας. Η κ. Φιρέα δήλωσε διατεθειμένη να βοηθήσει σε πολλά τεχνικά ζητήματα τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και να γίνει αρωγός του στην προσπάθεια για τουριστική ανάπτυξη και πρόκληση επενδύσεων. 

Προανήγγειλε μάλιστα τη διοργάνωση μιας ημερίδας στο Βουκουρέστι με προσκεκλημένους τους γιατρούς 19 νοσοκομείων της ρουμανικής πρωτεύουσας. Το θέμα της ημερίδας θα είναι η Αιδηψός και ο Ιαματικός Τουρισμός. Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξε επίσης τόσο για τον Θρησκευτικό, όσο και για τον Ιστορικό και Εκπαιδευτικό Τουρισμό στην περιοχή μας. 

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, αξιοποιώντας τον πολύτιμο παράγοντα της εξωστρέφειας δεν έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει και πολλές ακόμη σημαντικές επαφές στο Βουκουρέστι με σκοπό την δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών για τον Δήμο μας, στον τουριστικό και εν γένει στον επενδυτικό τομέα. 

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, βαδίζοντας με σταθερά βήματα στο δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης, επιδιώκει πάντα ουσιαστικές κινήσεις, υπολογίζοντας στη σοβαρότητα της Τοπικής Κοινωνίας, που έχει μάθει πλέον να ξεχωρίζει την ουσία από τα πυροτεχνήματα.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...