Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Με 83 συμμετοχές ξεκίνησε η 15η Ανάβαση Κύμης

Η πόλη της Κύμης κινείται στους ρυθμούς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου φιλοξενεί τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων

Η Κύμη έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλόξενος προορισμός για το Σωματείο Start Line, που έχει την ευθύνη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος, αλλά και για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων εν γένει. Ο λόγος είναι πως επί 15 συναπτά έτη, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια γιορτή για την Τοπική Κοινωνία, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται δίπλα της την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γεγονός που επαναλαμβάνεται φέτος από τη στιγμή που η Ανάβαση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Βέβαια, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αρτιότερη διοργάνωση διαδραματίζει η εταιρεία Seajets, που είναι Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και προσφέρει τη δική της αίγλη στο γεγονός, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και μία διοργάνωση της Start Line.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει με θέρμη την Seajets 15η Ανάβαση Κύμης και ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κύριος Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου, στέλνει το δικό του μήνυμα-καλωσόρισμα αναφορικά με τον αγώνα:

“Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου η «καρδιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπά στην Κύμη, με την πόλη μας να φιλοξενεί την Seajets 15η Ανάβαση Κύμης! Μια αθλητική διοργάνωση της Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς μετρά αισίως 15 συναπτά έτη επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο. Μάλιστα, μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια η Ανάβαση Κύμης έχει καταξιωθεί και έχει αναγνωριστεί στα μάτια των θεατών και των οδηγών ως μια από τις πλέον αγαπημένες και αυτό οφείλεται τόσο στην δυσκολία της διαδρομής, η οποία αποτελείται από 52 στροφές, όσο και στην φυσική ομορφιά του τόπου. Εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε την πάγια άποψη ότι ο αθλητισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο του πολιτισμού και της ανάπτυξης μιας κοινωνίας, οπότε ορμώμενοι από αυτό το δεδομένο στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας. Εύχομαι οι συμμετέχοντες οδηγοί και οι επισκέπτες μας να απολαύσουν την διαμονή τους στην φιλόξενη Κύμη και όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε έναν όμορφο αγώνα με πλούσιο θέαμα!”

Η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 10:30.

Πρόγραμμα Ανάβασης

Διανομή Εντύπων και Αριθμών Συμμετοχής, Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 08:30-10:30 (Λιμάνι Κύμης)

Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:00 (Λιμάνι Κύμης)

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:30

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 11:30

Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 14:30 (Parc  Fermé)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 15:00 (Κεντρική Πλατεία Κύμης)





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...