Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ένα αυγό επωάζεται στο ΚΤΕΛ Αλιβερίου

Αν έχεις θράσος γίνεσαι επικίνδυνος γιατί εκμεταλλεύεσαι - πατάς πάνω στο άγχος – αδυναμία, προσδοκία για εξυπηρέτηση ταλαιπωρημένων λαϊκών στρωμάτων.

Περπατάς σε δρόμους σκοτεινούς, αιματοβαμμένους, προσπαθώντας συνεχώς σε αυτούς τους δρόμους να παρασύρεις και άλλους αδύνατους και απονήρευτους
χαρακτήρες.


Μια τέτοια είσοδος σε τέτοιους δρόμους έχει ανοιχτεί στο κτήριο που στεγάζεται το ΚΤΕΛ στο Αλιβέρι.

Στο τοίχο πάνω από το πάγκο εξυπηρέτησης έχει αναρτηθεί η ελληνική σημαία με γραμμένο πάνω της ένα μισαλλόδοξο εθνικιστικό λογότυπο που αποδίδεται στο Θεόδωρο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Πίσω από το πάγκο υπάλληλος του ΚΤΕΛ γνωστός χρυσαυγήτης στην περιοχή (εκλογικός της αντιπρόσωπος στις βουλευτικές εκλογές).

Στο ερώτημα γιατί οι υπόλοιποι υπάλληλοι ανέχονται αυτό το καπέλωμα από νοσταλγούς του ΧΙΤΛΕΡ αποστομωτική η απάντηση «άντε βγάλτα πέρα με μουρλούς ανθρώπους» 

Αν νομίζουν τα κομπλεξικά μέλη- οπαδοί εγκληματικών οργανώσεων όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι επικαλούμενοι λαϊκούς επαναστάτες και ήρωες όπως ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ότι θα αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και θα καλύψουν τους ύμνους υποταγής τους, στους ναζιστές κατακτητές της χώρας μας και το ρόλο τους σαν μαντρόσκυλα των εφοπλιστών και όλης της πλουτοκρατίας της χώρας κάνουν μεγάλο λάθος 

Αστέρης Αστερίου
συνταξιούχος εκπαιδευτικός
ΕΡΕΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...