Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Επιστολή για την προσωρινή ακινησία των αυτοκίνητων

Επιστολή απέστειλε ο Ηλίας Θαλάσσης στη Δ/νση Μεταφορών Ευβοιας για το θέμα που έχει προκύψει με τα προσωρινά αποσυρόμενα αυτοκίνητα (προσωρινή ακινησία)

Κε Διευθυντά, Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και ασχοληθείτε με το θέμα που έχει προκύψει με τα προσωρινά αποσυρόμενα αυτοκίνητα(προσωρινή ακινησία) και ο χρόνος ακινησίας είναι πριν την υποχρέωση των αυτοκινήτων να παραδίδονται στις μονάδες ανακύκλωσης.
Μιλάμε για αυτοκίνητα 20 και 25 χρόνια πριν. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν εξαφανισθεί, κλαπεί, έγιναν ανταλλακτικά.


Σήμερα γεννάται το ερώτημα, αν γίνει Νόμος ή εξαγγελία να φορολογηθούν και τα ακινησίας οχήματα , τι έχει να γίνει. Καταλαβαίνετε ότι μόνο που ακούστηκε πανικοβλήθηκαν οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν καν το αυτοκίνητο. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε με δήλωση κλοπής ή υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, να αποσύρεται οριστικά από τα μητρώα.

Είναι το πιο σωστό και δίκαιο ώστε να αποσυμφορηθεί και η μόνιμη χαρτική ύλη για κάτι που δεν υπάρχει.

Καταλαβαίνετε ότι με τον τρόπο αυτό θα έχουμε και την πραγματική εικόνα των αυτοκινήτων που υπάρχουν.

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τις ενημερώσεις που κάνετε στον κλάδο του αυτοκινήτου, γύρω από τη λειτουργία των νόμιμων συνεργείων βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην καλή λειτουργία και τη νομιμότητα.

Για όποια καλή συνεργασία είμαστε στη διάθεσή σας.   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΗΛΙΑΣ                                        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...