Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Aνακοίνωση του Σύνδεσμου Επαγγ/βιοτεχνών Καρύστου για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή

Το ΔΣ του Σύνδεσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου κατά πλειοψηφία, ενημερώνει για τις θέσεις του, σχετικά με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της επιτροπής φορέων και πολιτών στην Πλατεία Καρύστου  την 23.04.2017 ότι :



Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια η οποία αποσκοπεί στην άρση αδικιών οι οποίες είναι σχετιζόμενες με την προβληματική ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και τα λάθη τα οποία θίγουν την χρήση των νόμιμων ιδιοκτητών (αγρότες, κτηνοτρόφους, λατόμους, ιδιώτες).

Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου ενδιαφέρεται για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του καθώς και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και ζητάμε την αναγνώριση και εύλογη αποζημίωση όλων των νόμιμων ιδιοκτητών γης,  από οποιονδήποτε επενδυτή και οποιαδήποτε μορφή επένδυσης η οποία σχεδιάζεται να υλοποιηθεί νόμιμα στον Δήμο Καρύστου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου στηρίζει και θα στηρίξει τα βιοποριστικά συμφέροντα των αγροτοκτηνοτρόφων του Δήμου Καρύστου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου στηρίζει και θα στηρίξει τις δράσεις για την ισορροπημένη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Καρύστου, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πληγούν περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος όπως ο Καστανόλογγος, το Φαράγγι Δημοσαρίου, τα δρακόσπιτα κα. 

Θα συνεχίσουμε τις δράσεις με την ίδια δυναμική, την ίδια υπευθυνότητα και  τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως χρόνια τώρα άλλωστε πράττει ο Σύνδεσμος μας, χωρίς να παραμένει αδιάφορος, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες και τους βιοτέχνες της Καρύστου. 

Tο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου
Η Πρόεδρος   
    Μαρία Βερούχη            
              Τα μέλη
Ευάγγελος Σπύρου
Μόσχα Νόβα
Ιωάννα Παπαμιχαήλ
Ανδρέας Σκλήρας
Ο Γραμματέας
 Γεώργιος Τσατσάκος

6 σχόλια:

  1. Αναφέρει η κατά πλειοψηφία ανακοίνωση
    ''...Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου στηρίζει και θα στηρίξει τις δράσεις για την ισορροπημένη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Καρύστου, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πληγούν περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος όπως ο Καστανόλογγος, το Φαράγγι Δημοσαρίου, τα δρακόσπιτα κα....'

    Από τι κινδυνεύουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ βρε παιδιά???

    Κουβέντα.... για τα αιολικά στη ανακοίνωση...

    Πιπέρι στο στόμα για αυτή την κακιά λέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθήσαμε να σε καλέσουμε στην σύνταξη αλλά ήθελες να μας ενημέρωσεις πρώτα με απειλές κλπ κλπ. Είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι, δεν χρειαζόμαστε ενημέρωση από αναρμόδιους. Επίσης δεν είμαστε κατά οποιαδήποτε επένδυσης η οποία σέβεται την τοπική κοινωνία, είτε αυτή είναι αιολικά είτε αυτή είναι επένδυση αράβων σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

      Διαγραφή
    2. Παρ' όλο που θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζουμε επώνυμα, συμφωνώ με τον άγνωστο φίλο! Όλοι καταλαβαίνουμε από τι κινδυνεύει ο πλούτος της Όχης και ας κωλυόμαστε να το ομολογήσουμε!

      Διαγραφή
    3. Φίλε και συνάδελφε Βαγγέλη, δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από την ανωνυμία και λυπάμαι γιατί νόμιζα πως με ξέρεις πολύ καλά τόσα χρόνια. Μου τηλεφώνησες για να μου πεις ότι είχες ετοιμάσει την ανακοίνωση του Συνδέσμου μας. Παραπονέθηκα ότι δεν θελήσατε ποτέ να ενημερωθείτε για τις προσπάθειες και τις δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και η απάντησή σου ήταν ότι δεν ήθελες επουδενεί να ενημερωθείς από εμένα! Η "απειλή" μου ήταν να μην γράψεις το όνομά μου στην ανακοίνωση αυτή! Όταν διάβασα για "νόμιμους ιδιοκτήτες" θυμήθηκα τον κ. Στουπή που στο Περιφερειακό Συμβούλιο στον Ορχομενό αποκαλούσε τους ιδιοκτήτες καταπατητές! Καταλαβαίνω τη θέση σου αλλά νομίζω πως η ενημέρωσή σου είναι "μονόπλευρη" και δεν εξυπηρετεί ούτε τον αγώνα των ιδιοκτητών ούτε των κατοίκων ούτε και των επαγγελματιών όλων των κλάδων στην περιοχή μας.

      Διαγραφή
    4. Φίλε καίριο το ερώτημα σου!
      Άλλα μην περιμένεις απάντηση.

      Σήμερα (5/5/17) π.χ βλέπω στο facebook Δημοτικό Σύμβουλο δεξί χέρι της Δημαρχάρας μας ....δημόσιου υπάλληλου... κ. Ραβιόλου να κομπάζει να κορδώνετε από υπερηφάνεια για την επίσκεψη Γερμανικών tour operators στη Κάρυστο, για τα σημεία ενδιαφέροντος που θα τους πτερυγίσουν.
      Που θα τους πάτε κύριοι να δουν τι??
      Τα θεμέλια από τις Ανεμογεννήτριες που θα κρέμονται σε λίγο πάνω από τα κεφάλια μας
      Να δουν τι? Τον Καστανόλογγο, το Φαράγγι Δημοσαρίου, τα Δρακόσπιτα, που περικυκλώνονται σιγά σιγά από αυτά τα τέρατα ύψους 100 μέτρων
      Ρε δεν ντρέπεστε λίγο!
      Λίγη τσίπα φιλότιμο δεν έχετε πάνω σας
      Σε ποιους πουλάτε νομίζετε σανό??
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

      Διαγραφή
  2. Απορώ πράγματι γιατί δεν λένε το όνομα ΑΙΟΛΙΚΑ καθαρά και να το διαφημίζουν και στα πόστερ.Για παράδειγμα να βγάλουμε φωτο και να λέμε, ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ,σε λίγο θα κοσμούν τις κορφές, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ, όμορφες ανεμογεννήτριες. Γιατί άραγε στην διαφήμιση του τόπου δεν καμαρωνόμαστε αφού τις υποστηρίζουμε τόσο πολύ; Mήπως γιατί και όσοι λένε ΝΑΙ, στην ψυχούλα τους λένε όχι..;.Άλλωστε κ.Σφυρίδη πράγματι τώρα, έγραψε ο υπάλληλος των αιολικών ανακοίνωση του συνδέσμου....;
    Είναι σαν να λέμε, Μασάει η κατσίκα ταραμά; Μασάει και φτύνει και τα αιολικά...συγνώμη, τα κουκούτσια ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...