Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Σίμου Κεδίκογλου στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου στο Κυμάσι, Μαντουδίου

«Στηρίζουμε επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας»
Στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου στο Κυμάσι, Μαντουδίου περιηγήθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, συνομιλώντας, παράλληλα, με τους εργαζόμενους και με τον Διευθυντή του
Ναυπηγείου.


Ο Σίμος Κεδίκογλου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τα προβλήματα που γενικότερα αντιμετωπίζει ο κλάδος της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας. Αυτό που, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε είναι η ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης των προσπαθειών για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ναυπηγείου στο Κυμάσι, καθώς ήδη έχουν δημιουργηθεί 100 θέσεις εργασίας, ενώ υπάρχουν δυνατότητες για την εξασφάλιση 200 επιπλέον θέσεων εργασίας.




Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι και να αναλάβουν δράσεις για την ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, που θα επιτρέψουν την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Στο πλαίσιο αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...