Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείων και Δομών Υγείας Εύβοιας ο Τάσος Πρατσόλης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες 22/03/2017 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείων και Δομών Υγείας Εύβοιας «Ο Ιπποκράτης», με τη συμμετοχή του Ωδείου της κας Σιάνου, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης.

Η παρουσία του δεν ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αλλά έμπρακτη υποστήριξη στο δίκαιο αίτημα του Ευβοϊκού λαού για τη δημιουργία Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπως αυτό αναφέρεται ρητά στη διαθήκη του

κληροδοτήματος Μπαφέρου.


Ήδη, μετά από πολλά χρόνια ατολμίας και έλλειψης πολιτικής βούλησης όλων των προηγούμενων Διοικήσεων του Νοσοκομείου, αλλά και των Κυβερνητικών Πολιτικών, τροποποιήθηκε ο Οργανισμός του Νοσοκομείου και προβλέπεται η ίδρυση Ογκολογικής Μονάδας καθώς και ο διορισμός γιατρού Ογκολόγου, γεγονός που σημαίνει ότι ικανοποιούνται οι όροι του κληροδοτήματος Μπαφέρου.

Ο κ. Πρατσόλης τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα είμαστε στο πλευρό όλων αυτών που αγωνίζονται για την επίτευξη αυτού του ιερού, πράγματι σκοπού, που έχει άμεση σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και τη θεραπεία των καρκινοπαθών της Εύβοιας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...