Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Λουκέτο στο Γραφείο Διαμεσολάβησης των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Χαλκιδέων

Με συγκίνηση ενημερώνουμε πως το Γραφείο Διαμεσολάβησης Χαλκίδας παύει να λειτουργεί μετά από 3,5 χρόνια συνεχόμενης προσφοράς προς το ευρύ κοινό ολόκληρου του Καλλικρατικού Δήμου μας. Στις 28/02/2017 οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας σταμάτησαν να λειτουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας και τον Δήμο Χαλκιδέων, καθώς και τους συμπράττοντες φορείς, την εταιρία Νόσου Alzheimer, την Πανευβοϊκή Φιλόπτωχο Αδελφότητα και τον

Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκιδέων και Περιχώρων, για την υλοποίηση του προγράμματος.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές καθώς και φυσικά τους χορηγούς (ιδιώτες και επιχειρήσεις) που με την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να προσφέρουμε αγαθά και υπηρεσίες, μέσω όλων των δομών του προγράμματός μας ( Γραφείο Διαμεσολάβησης,Κοινωνικό Παντοπωλείο , Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικά Συσσίτια και Ημερήσια Υποδοχή Αστέγων) προς όλους εκείνους που είχαν ανάγκη!


Συγκεκριμένα από το Γραφείο Διαμεσολάβησης μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια οι άμεσα ωφελούμενοι της δομής μας ανέρχονται στους 1288 άτομα και οικογένειες ενώ οι έμμεσα ωφελούμενοι με λοιπές υπηρεσίες εξυπηρέτησης ανέρχονται στους 2686.

Νιώθουμε χαρούμενοι που καταφέραμε να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι στον τεράστιο αυτό τομέα που ονομάζεται Πρόνοια και Κοινωνική Αλληλεγγύη μέσω του συνόλου προσφοράς ψυχοκοινωνικής στήριξης στη διάρκεια όλων αυτών των 3,5 χρόνων λειτουργίας μας.

Ευελπιστούμε πως θα υπάρξει η κατάλληλη κρατική μέριμνα έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που προκύπτουν από σήμερα κιόλας, με τη λήξη αυτού του προγράμματος!

Χαλκίδα, 7 Μαρτίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Μ.ΦΡΙΖΗ 10 ΧΑΛΚΙΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...