Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού τιμουν την Ήμερα της Γυναίκας

Με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με τη συνεργασία των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής Περι-φέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
θα παρέχουν στον γυναικείο πληθυ-σμό του Δήμου μας, δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (μαστογραφίες και με-τρήσεις οστικής μάζας) από τη Δευτέρα 20/03/2017 έως την Πέμπτη 23/03/2017 στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ιστιαίας.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«Αν και η γυναικεία συμμετοχή στην ραγδαία πολιτισμική εξέλιξη της επο-χής μας, αποτελεί καθημερινό φαινόμενο, θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την Η-μέρα της Γυναίκας κυρίως για τα μηνύματα που εκπέμπει.  

Πρόκειται για μια μέρα μνήμης των αγώνων, που επί αιώνες και υπό δρα-ματικές συνθήκες, καταβλήθηκαν για την κοινωνική αναγνώριση των μοναδι-κών γυναικείων αξιών. Των Αξιών αυτών που σταδιακά άλλαξαν προς το καλ-λίτερο τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας.

Ως Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά κυρίως ως εργαζόμενη γυναίκα, σύ-ζυγος και μητέρα, είμαι ευτυχής που ζω σε μια εποχή αναγνώρισης των γυ-ναικείων αρετών. Χαίρομαι επίσης για την ευκαιρία που μου δίνεται να παρο-τρύνω τις γυναίκες του τόπου μου σε συνέχιση του αγώνα για τη διατήρηση των κατακτήσεών μας». 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...