Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας: «Τα…χειρότερα μας χρόνια»

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «Τα…χειρότερα μας χρόνια»

Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια, από τότε που ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, με πρωτοφανή πολιτική απάτη, που την αυτοχαρακτήρισε "αυταπάτη", υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες, πέτυχε την αναρρίχησή του στην εξουσία, εγκαταλείποντας, προσωρινά, την
πλατεία Κουμουνδούρου, για το πιο φωτεινό Μαξίμου.


Πολύ γρήγορα, ο Ελληνικός λαός αντιλήφθηκε ότι, οι επιβήτορες της εξουσίας, δεν έσκισαν κανένα μνημόνιο, αλλά υπέγραψαν καινούργιο και ετοιμάζονται να το επαναλάβουν, στην αέναη προσπάθειά τους διατήρησης της νομής της.

Οι "αγορές" δεν χορεύουν στο ρυθμό των οργάνων τους, αλλά αντίθετα μας κουνάνε αυστηρά το δάκτυλο, αποκλείοντας οποιαδήποτε δυνατότητα δανεισμού μας, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους παληκαρισμούς και τις ύβρεις που τους απευθύνονται από το εσωτερικό, αφού στην έδρα τους, τους έχουν γονυπετείς και κλαυθμηρίζοντες.

Οι αποδοχές των μισθωτών, υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο, αντί του κατώτερου των 750€, που είχε υποσχεθεί ο λαοπρόβλητος ηγέτης.

Οι συνταξιούχοι με τις καταρρέουσες συντάξεις τους, όχι μόνο δεν είδαν τη 13η αλλά κόπηκε ακόμη και το ΕΚΑΣ, που η κυβέρνηση Σαμαρά χορηγούσε στους ασθενέστερους!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιμετωπίζουν το άγος του νέου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και σπεύδουν να παραδώσουν, περίπου, τα κλειδιά των μικρομεσαίων, κυρίως, επιχειρήσεων και καταστημάτων τους, καταφεύγοντες στη φοροδιαφυγή, εκόντες- άκοντες.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, συνεχίζουν τον αποκλεισμό των οδών, υποσχόμενοι δυναμικότερες κινητοποιήσεις, έστω και χωρίς τον κ. Τσίπρα ανεβασμένο σ' αυτά, αφού τώρα είναι " πρωθυπουργός" ενώ παλαιότερα ήταν "αγανακτισμένος".

Στα παραπάνω, ελάχιστα θα προσθέταμε αν υπενθυμίζαμε τους ατυχέστατους χειρισμούς στο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα και την κατάσταση στο χώρο της υγείας, η οποία διεκτραγωγήθηκε αρκούντως, με το κατάλληλο λεξιλόγιο, στον πρόσφατο επισκέπτη του Νοσοκομείου της Χαλκίδας, υπουργό Επικρατείας, αγνώστων λοιπών καθηκόντων, πέραν αυτών του υψηλόμισθου φύλακα των πρωθυπουργικών τέκνων.

Έτσι, με τη συμπλήρωση διετίας, παρά το όργιο των παράνομων προσλήψεων και μετακλητών υπαλλήλων, που οικοδομούν το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι, επίσης, πρωτοφανής, η δημοσκοπική κατάρρευση του, με αντίστοιχη και παγιωμένη, πλέον, την υπεροχή της ΝΔ, εξαιτίας και της σοβαρότητας και σύνεσης με την οποία αντιμετωπίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκτροχιασμός της χώρας, και της «συμφωνίας αλήθειας» που καταθέτει στον ελληνικό λαό. 

Οι δανειστές μας, λόγω της αναξιοπιστίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, απαιτούν όλο και περισσότερα μέτρα, αφού η κυβέρνηση Τσίπρα, τη μόνη "διαρθρωτική αλλαγή" που επέλεξε, ήταν αυτή της φοροκαταιγίδας και της αύξησης του ΦΠΑ, σ' ότι κινητό και ακίνητο βρήκε, επαιρόμενη για την περίσσια των πλεονασμάτων, που προήλθε από την καταλήστευση κάθε αποταμίευσης του Ελληνικού λαού.

Ο Φεβρουάριος, λοιπόν, του 2017, θυμίζει έντονα το Καλοκαίρι του 2015, με τις φωνές περί χρεοκοπίας και grexit να πληθαίνουν και οι αμήχανοι υπουργοί να προσπαθούν, κρυπτόμενοι, ν' αποφύγουν τις "εμφανίσεις" για τη συμπλήρωση της διετούς " επιτυχίας", έστω και συνοδευόμενοι από ευάριθμο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζουν, μόνο, να κάνουν αυτό που ήξεραν: Να διχάζουν, με το λαϊκισμό τους, την κοινωνία, να υπονομεύουν τους θεσμούς, να υποσκάπτουν την αξιοπιστία της χώρας και να εκμεταλλεύονται τον προπαγανδιστικό μηχανισμό τους, με τα πληρωμένα blogs, όπως αποκαλύφθηκε από τους ίδιους, για να συσκοτίζουν την αλήθεια.

Αυτή που καταγράφεται σε κάθε δημοσκόπιση: Για το πόσο καταστροφικοί αποδείχθηκαν στην οικονομία, επικίνδυνοι στη δημοκρατία, αφόρητοι, πλέον, για τον Ελληνικό λαό και ιδιαίτερα για τους εξαπατημένες ψηφοφόρους τους.

Η πρόθεσή τους να εγκαταστήσουν καθεστώς τύπου Maduro στην Ελλάδα, δεν αποκρύπτεται. Ο Πολλάκης τους, το εξομολογήθηκε, μιλώντας on camera, στους αγρότες: "Δεν είναι δικό μας το κράτος....ακόμα" είπε, και το ρίγος έγινε αισθητό σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη, για το ποιοί επελέγησαν να κυβερνήσουν τον τόπο, στον οποίο γεννήθηκε η ιδέα της Δημοκρατίας.

Αυτούς τους ανθρώπους όμως, μπορείς να τους εγκαλέσεις για οτιδήποτε, εκτός από έλλειψη διορατικότητας και αυτοπροστασίας.

Ο συνοδοιπόρος του πρωθυπουργού, αφού απέτυχε να γίνει καναλάρχης, επιστρατεύοντας ανθρώπους που ελέγχονται για κακουργήματα φοροδιαφυγής και ξέπλυμα χρήματος και μετά το ηχηρό ράπισμα του ΣτΕ, ανακοίνωσε τη δημιουργία Διαστημικής Υπηρεσίας στην Ελλάδα.

Προφανώς επελέγη περισσότερο απομακρυσμένος τόπος προορισμού και ταχύτερο μέσο απομάκρυνσης, μετά τις εκλογές, αφού το ελικόπτερο θεωρήθηκε παρωχημένο μέσο!

Ο Ελληνικός λαός όμως, θα παραμείνει στον τόπο του! Για να τους ξεπροβοδίσει, πολύ σύντομα, με χάρτινα "μαντήλια", ειδικών προδιαγραφών και διαστάσεων και στεντορεία τη φωνή: "Go back, κύριε Τσίπρα... go back"!

Θανάσης Ψαρράκης
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας
ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...