Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αποστόλου για το «Ραντεβού» με τους αγρότες: Να γίνει ουσιαστική συζήτηση

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, δήλωσε τα εξής ενόψει της συνάντησης την Παρασκευή με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων:
«Είχα από την αρχή των αγροτικών κινητοποιήσεων καλέσει τους αγρότες σε έναν ουσιαστικό διάλογο.
Η συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων είναι η πρώτη που γίνεται με αγρότες οι οποίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε κινητοποιήσεις.


Φιλοδοξούμε να είναι μια συνάντηση όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκτός από εμένα, θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, περιβαλλοντικά.

Οι αγρότες έχουν εμπειρία και γνώση του χώρου τους. Αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πάντα μέσα από τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις βγαίνουν και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ξεκινάμε λοιπόν με κοινή πρόθεση, αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από την πλευρά των αγροτών, να συζητήσουμε σε βάθος και ουσιαστικά και να καταλήξουμε κατά το δυνατόν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...