Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα τους οι Επαγγελματοβιοτέχνες Καρύστου

Την πίτα του έκοψε χθες Τετάρτη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γ. Καββαθά, άλλα και πλήθος επώνυμων Ευβοέων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην βουλευτής Ευβοίας  Κώστας Μαρκόπουλος,  ο Πολιτευτής Ευβοίας κ. Βασίλης. Δεμερτζής, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γ. Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτέχνων Ευβοίας  Ηλίας Θαλάσσης, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιος Μίχας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ. Αλκιβιάδης Βόσσος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι και μέλη συλλόγων της περιοχής, κ.α.

Η Πρόεδρος Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου κα. Μαρία Βερούχη στην σύντομη ομιλία της έκανε απολογισμό στις δράσεις  του Συλλόγου ενώ εστίασε στην πολύ σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου για την αγορά μηχανήματος μέτρησης οστεοπόρωσης που θα τοποθετηθεί Νοσοκομείο Καρύστου.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Καρύστου, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου, κ.α. ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στην ομιλία του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για ζητήματα του κλάδου.

Σημαντική ήταν η ανακοίνωση του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ ότι προσφέρεται εκ μέρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας το ποσό των 1.000 ευρώ για την αγορά του μηχανήματος οστεοπόρωσης, ενώ επίσης για τον ίδιο σκοπό, 1.000 ευρώ πρόσφερε και ο Γ.Σταθοπουλος εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στους επαγγελματίες δωρεάν ειδικά αυτοκόλλητα σήματα για την χρήση των μηχανημάτων POS.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...