Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την Επιχειρηματικότητα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ευβοίας, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, στην Χαλκίδα με σκοπό την ενημέρωση και την κατάρτιση των επιχειρηματιών και των μελών του Επιμελητηρίου, σε θέματα που αφορούν την Επιχειρηματικότητα του σήμερα, τις Νέες προκλήσεις και το Marketing.

Ο διακεκριμένος εισηγητής κος Ιωάννης Κριτσωτάκης (Διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Βιέννης) με την μακρόχρονή του εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, ενημέρωσε τον ομολογουμένως μεγάλο


αριθμό συμμετεχόντων για την επιχειρηματικότητα του σήμερα, τις πωλήσεις και τις τεχνικές αυτών καθώς και τον συσχετισμό τους με τον παράγοντα κρίση.

Ο κος Κριτσωτάκης εστίασε στην αλλαγή νοοτροπίας των επιχειρηματιών, δίνοντας έμφαση στο πελατοκεντρικό πρότυπο και στην αναγκαιότητα δημιουργίας τριτοβάθμιας εστιασμένης εκπαίδευσης στον τομέα των πωλήσεων. 


Το Επιμελητήριο Εύβοιας επενδύοντας στην κατάρτιση των μελών του ως πρωτεύον εργαλείο ανάπτυξης της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας θα υλοποιήσει ανάλογες ημερίδες ανά την Εύβοια. 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...