Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Το ΠΑΣΟΚ Εύβοιας για τα προβλήματα στα Νοσοκομεία

Την ώρα που οι πολίτες της χώρας δημοσιοποιούν τον προσωπικό τους Γολγοθά στα Νοσοκομεία, ο γνωστός Πολάκης, κάνοντας χρήση της εμπειρίας του ως Δημάρχου (προφανώς των διπλών βιβλίων) υπερηφανεύεται για πλεόνασμα 35,7 εκ. ευρώ στα νοσοκομεία για το 2016, «παραδίδοντας» μάλιστα μαθήματα πολιτικής οικονομίας στην αντιπολίτευση και την ΠΟΕΔΗΝ.

Αν δεχθούμε ως δεδομένα τα δικά του στοιχεία ,ας ανταποκριθούμε στην παράδοση
μαθημάτων.


Μάθημα 1ον Τα μαθήματα γιατί δεν τα ξεκίνησε από τον κ. Ξανθό, που ως προκάτοχός του στη θέση του αναπληρωτή, μαζί με τον κ. Κουρουμπλή, παρέδωσαν στις 31/12/2015 χρέος 935 εκ. ευρώ ολοκληρώνοντας το πρώτο έτος, της «πρώτης φοράς αριστεράς»(δικά του τα στοιχεία).

Μάθημα 2ον Αν τις 31/12/2016 στο Υπουργείο Υγείας και στα Νοσοκομεία είχαν 894 εκ. ταμειακά διαθέσιμα(όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) και άφησαν απλήρωτες τις εφημερίες του προσωπικού και τους προμηθευτές, τότε ο Πρωθυπουργός πρέπει να τον στείλει σπίτι του, ως πρωταίτιο της κατάρρευσης των νοσοκομείων από ελλείψεις υλικών που οφείλονται σε απλήρωτες παραγγελίες(δικά του επίσης τα στοιχεία).

Μάθημα 3ον Χωρίς πληρωμές υλικών, με τις αποχωρήσεις προσωπικού να υπερβαίνουν τις ελάχιστες, επιπλέον των επικουρικών, προσλήψεις και με βερεσέ τις εφημερίες ,δεν χρειάζεται να είσαι καν τέως έμπειρος Δήμαρχος, για να ανακαλύψεις πλεόνασμα και ένας άσχετος τα ίδια θα έλεγε.

Μάθημα 4ο και τελευταίο, δυστυχώς τις «επιτυχίες» και τα πλεονάσματα του νέου Βοναπάρτη, με το σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει στο Γενικό Λογιστήριο δεν τις βιώνουν μόνο οι παθόντες στο εσωτερικό της χώρας αλλά και οι «θεσμοί» που αξιολογούν την αξιοπιστία της κυβέρνησης συνολικά, αλλά αυτό δεν αφορά προφανώς τον κ. Πολάκη που προχθές στην Αυγή ,αποκάλυψε ότι μέντορα στην ικανότητα καταστροφής, έχει τον Μέγα Ναπολέοντα. 

ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...